Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno gledajuci ovaj Magoda jedini politicar koji pokusava da podigne sport u glavnom gradu koji je pao nq nivo nekog sela u RSu. Kapa do poda majstore. On, Muzur i Efendic su institucija za sebe. Samo naprijed!
Kada se jug sredi i kada Velez zavrsi sa gradnjom svog stadiona to ce biti dva najljepsa i najbolja stadiona u drzavi 100%.
Za sad tek podize tribinu klubu koji nema uspjeha u zadnih 10 godina, a vjerovatno i duze. Ne pratim bas kukuruz ligu. Ulaze u one koji duguju novac ovaj drzavi. Presipanje iz supljeg u prazno. Gdje je sistem, gdje je plan razvoja sporta. Gdje je ulaganje u sportove koji imaju rezultata i gdje rezultati zaista mogu doci. Ovaj klub ne stvara nista, nego kupuje polovne igrace. Dakle, nema tu nikakvog podizanja sporta. Ostavi se prodaje m. za bubrege.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo Željo idemo jako
U originalnom zapisniku odluke tadašnjeg Disciplinskog suda FSJ u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama. Željezničar i Hajduk izbačeni su iz tada lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Jeftini politicki predizborni trikovi ,sa narodnim parama ,samo glasam protiv ovog nacelnika na sledecim izborima ! Pune javne kuhinje on tako se bahati narodnim parama i poreznih obveznika !
Moj Klixe otklonjene sve dileme.a niko nezna kad pocinje gradnja
Koje pacenje oko izgradnje obicne tribine
Magoda je nasilnik.
U moru tekstova u kojim se dizu tenzije i siri negativna energija, uvijek je lijepo procitati neki clanak o humanitarnim akcijama na ovaj i slican nacin. Prosli put sam donirao za Zeljeznicar preko "pomoziba" i opet cu cim aktiviraju broj. Halal olsun, komsije to zasluzuju, nizu se lijepe vijesti za njihove navijace, prvo dobiju derbi protiv Orahovice, sad ovo, svaka cast.
Ha ha, ti smiješan?
Svaka čast komšije..a vi iz FKS ugledajte se na komšije kako se dovlači publika na stadion..prvo natkrijte bar Istok ili Zapad pa ce.biti svaku tekmu puno punoo više navijača..
Kako će pokriti kad je Koševo gradski stadion:)
Kosevo kapaciti 35k a sugavica 12k veze sa vezon nemas tri pune grbavice ko jedno kosevo nemoj biti smjesan
Prevelik je tekst, da čitam ne mogu. Samo se pitam, jel opet neka sadaka ??? Sve su napravili sadakom, jedini klub koji je imao telefonski broj za humanitarni poziv na planeti, prose od opcine, kantona, federacije, države Ja ovakve još vidio nisam.
A koji si ti?
mozete sad komotno igrad sa fk orahovica
Neki su se prodali za 4 miliona i pametuju drugima o zakonskim ulaganjima koje i oni dobijaju
hajmo Lavorashi,nash,nash
Inace kmeljo nikada njje bio miljenik vlasti i vlastodržaca!!!
Sad mi vladamo
SDA klub od glave do pete
Jedni drugima se zahvaljivali kao da daju vlastite pare, a ne pare svih nas!
Ovaj režimski klub živi od budzeta i sadake. Drzava svojim parama izgradila sjevrernu tribinu u Jugoslaviji, pa istok nedavno drzava+sadaka i sad jug isti sistem. Pravi režimski klub!
Jedini stadion na svijetu koji je bio prva linija fronta i koji je bio minsko polje, Grbavica ce da sija u inat dusmanima
Da, parama svih gradjana napravili reflektore, sjever, istok. Ovo nigdje nema na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dok ne zapalim baklju na novom Jugu, ne vjerujem nikome ništa
To, svaka cast, samo jako