Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al može djecu pravit svake godine
Hahahshahaha halal ti bila zloba 😂
Dobro pomazu i drugi nisu sva njegova
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzimamo ovo lagano sa ili bez Džeksona
Da, i ja mislim da možemo bez Dzeke. On ionako kad igra za nasu repku, ne daje ni 40% od onog sto daje kad igara za Inter ili ostale timove gdje je bio dobro plaćen. Tako da cisto sumnjam da ce njegov izostanak biti neka velika šteta za Zmajeve.
Kakav si indijanac Benjamine,jel stvarno to pises za najboljeg strijelca u historiji reprezentacije….
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Edine šta te briga za ove jajare iz saveza. Dao si ti i previse. Stancaj tu djecu dobro ti ide i uzivaj u zivotu i lovi koju si posteno zaradio.
Nece da igra zbog Stevanovica sto je odstranjen
lagani bol u preponama
Zato i vodimo što nema šetača.
Pa zato su i poveli naši što dzeki ne igra
zato se protiv Sassuola baca glavom u kopacke
Jak je Island biće s njima povuci a malo mi ga i potegni biće (parafraziram Šojića :)
Sasvim pametna odluka, da pruzi sansu mladim igracima i on sam zeli da se pojavi neko da ga naslijedi, zasto bi na kraju igrao kad je i Island doveo mlade igrace, Dzeko zaista zasluzuje da ga se respektuje i on je neko za velike utakmice, ne znam zasto se odmah negativno pise, pustimo djecu da probaju da postanu ekipa koja nece zavisiti od Dzeke
Izmišljena povreda,nešto se dešava unutar ekipe !
Imamo baraz siguran.
37 godina čojeku.
ja ne brinem nista.ima bh dostojnu zamenu prevljaka
Pa dobro, imamo Mesanovica. Moze igrati na svim pozicijama.Mister je mislio na sve.
Kaze blesavo piskaralo da umjesto Dzeke u prvoj postavi pocinju Prevljak i Demirovic ..znaci Dzeku zamijenis sa dva igraca i igras sa 12 da niko ne skonta ..to je taktika da se dobiju ribari
Haj vala da se nevucara po terenu smlata