Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni mislili da ponesu zastavu Teletabisa ali slučajno uzeli iz ormara pogrešnu zastavu
svak u BiH i HR ko nema djedovu uniformu taj je potomak fašista
Nisu kupili karte pa ja sam i mislio da Hrvatska kad igraš da kad poneseš ovu zastavu ulaz ti je džabe
Samo za bosance i srbe...hrvati placaju ulaznice drage volje jer imamo i volimo
Dramatično...moš'si misliti zastava sa prvim bijelim poljem!Jesu li se obratili na Markov trg, da vide šta će sa onom?Za mene nikakve razlike, sve je to meni hr zastava ovi besposleni nek broje kockice.
Kratko i jasno, Mater svima nista drugo ..
Sta je bosnja zaginulo pod ovom zastavom, pun ih Blajburg
Bilo je Bošnja koji su bili dio toga ustaškog pokreta
Uslje hinjske
Ja sam očekivao da su iz Čapljine il okoline
Možda je djed bio Muzafer iz Crne Legije
Hrvatski nogometni savez je najavio tužbu za naknadu štete protiv pomenutih navijača. SAMO TUŽBE
Hahaha, a kad čitav stadion skandira za dom spr….? Nema privođenja.
Znači optužiti cigane je najlakše. Pa budalo, plati još 100 redara i neka pregledaju svaku zastavu na ulazu, kad imaš mrzitelja svega hrvatskog
Čemu to ljudi?
Veliki Josip Broz Tito je imao najbolji lijek za domaće izdajnike i njihove simpatizere!
gooUser1685645531, nije bas tacno. Ogroman broj chetalja je amnestirao i oni su ti zavrsili u partizanima, a ksnije u JNA. Imas internet slobodno provjeri.
Ovi hrv.navijaci mogu jos malo mahat tom zastavom,uskoro ce je zamjeniti madzaraskom jeri orban je kupio pola hrv. firmi i hotela na moru. Kupice i dalica. Nenosi on dzaba sal sa velilom madzarskom. A ovi ato misle da su eu. grdno se varaju,jesu isto ko rumunija i bugarska.mogu glumit samo bosancima i srbiji.slijedi mrak poslje toga.
Nisu znali da je zabranjena. Isto da su ih odmrznuli poslije 100 godina pa ne kontaju šta se dešava. Zatvor a stadion bez gledalaca i objasniti svima da je to zbog ove trojice
Još će utvrditi da su to bili ubačeni Srbi?!🤔
Nebih se cudio,sve je u igri
Seljačine poprilične