Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo se treba zvati Vico Premijer Liga
Bit ce jedno 15 odgoda jer mora se pazit na baletane raznih menadzera koji nisu u stanju odigrat vise od 4 utakmice mjesecno ..
za plakati, grad je pun šo šo na
Namjestena premijer liga, sad jos namjestite jos omladinske lige da budu po mjeri raznih kvazi trenera koja lemaju mjeseco lagano po par hiljki u dzep...
Važnije znaci derbi cetvrtog i devetog nego drugog i trećeg? Sad cemo pričekat dva tri kola hoće li Sarajevo pobjedivati ili odmah plakati na sudije
Oho, uvode se i neke novine, izgleda da će ove godine igrati svako sa svakim..
Jel ovo slik.br. Elvir Rahimić, al ga igoniš Salkane
Idemo Svetinjo iznenaditi Sarajevo
Zrinjski Mostar prvak lige 100% najbolji i najjači klub po svemu u ligi
ZELJEZNICAR SAMPION
Jeste 2012 godine hahahaha
Saraj'vo to smo mi
4. na tabeli gdje prvak bjezi 25 bodova... Kako te nije stid napisati to?
Velež Mostar le!
Ja izvlacenja na seljacki naci sve namijesteno.Zasto ne naprave kopijutersko izvlacenje, da nebudu klubovi da ide live tv!? Nemozenam nista nauciti od drugi korupcija da jaja i stele nismo mi gdijesu drugi!?
dobio sam srcani citajuci tvoj komentar
Dajte široki da se igramo