Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Samede, samo strpljivo čekaj poziv reprezentacije zemlje u kojoj vladaju oni što bi ubili, zaklali i silovali sve što je rođeno kao musliman. Nadam se da ćeš biti ponosan na sebe kad ruku na srce staviš na sred Marakane, uz ovacije ljudi koji ismijavaju genocid nad tvojim narodom.
@Nicolas , Samed je musliman na papiru i gleda svoj interes a takvi igrace bolje da i ne igraju za Bonus i Herzegovinu
A svima smeta Sucic i ovaj decko smeta li ikome sto kosarkas Tarik Biberovic igra za Tursku?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uopce ne vidim potrebu da bilo koje bh glasilo daje informacije o nekakvoj reprezentaciji sa istoka.
Sto, meni draze navijat protiv ovih nego za nase nekad 😂😂
Ma zaboli me za ove tamo ,dje je nasa repka ,kako su oni
Catakovic je za ovog zvijer...
E moj Hamede tamo ne sastavlja ekipu Piksi nego Vučko, ali po pitanju tebe nije napravio grešku da budem iskren, ali svakako bi ti morao biti barem 2x bolji od konkurenta Srbijanca za istu poziciju da dobiješ priliku.
Eto neka i dalje čeka poziv od Srbije
Vjecito nam je neko drugi kriv. Kriv Sucic sto ne igra za zemlju u kojoj je rodjen, kriv i Bazdar sto bi da igra za zemlju u kojoj je rodjen. Zapitate li se zasto nam talenti odlaze? U pionirima pocinje placanje ruckova trenerima po BH klubovima i guranje djece iz bogatijih porodica. Treniras citav zivot, odrices se poroka, pazis sta jedes, i dzaba ti, uvijek ce igrac za kojeg je menadzer iskesirao imati prednost.
Sram(ede) kad kalkulišeš, ostaneš na kraju ostaneš bez svega.
Ko je taj?
Ma kako to da je Vucic, selektor, prekrizio jednog Sameda. Ne mogu da vjerujem. Bas me nasikirala situacija u srpskoj repki tamo gdje se na stadionima pjevaju ode koljacu Ratku Mladicu.
HAHAHAHAH e neka su
hahaha 🤣🤣🤣🤣
Citam komentare ovih nasih glupana pa nek on igra tamo jer je roden u Srbiji…?? Pa rodeni su i ovi bosanski srbi ovjdje i domovina je Bosna ali jok oni svi vecinom igraju za Srbiju, tako da i on i bilo koji moze da igra i za BIH to nema nikave veze .
Onda po tvojoj logivi ni Kolašinac nije trebo igrati za nas
eto ti ga na smede
🤣🤣🤣
“Sa spiska je otpao i supertalentovani Novopazarac Samed Baždar“ Je li on Bošnjak ili nije? Samo ovdje se Bošnjak krije iza Novopazaraca, Sarajlija, Tuzlaka, Zeničana i ostalih gradova. Kod Srba i Hrvata toga nema.
Nije on Bošnjak, nego Musliman iz Srbije
Ja ne znam sto prozivate momka! Pa nije on nas, sad mi mjesamo vjeru i naciju! Krivo nam kad to rade susjedi i preko Drine komsije?! Meni licno bi bilo smjesno da momak rodjen u Srbiji, odrastao tamo, stekao ime tamo sad promjeni Reprezentaciju. I stavi ruku na srce kod intoniranja nase himne...