Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zastava Srbije je dovoljan dokaz koliko oni osjecaju BiH svojom reprezentacijom. Jos jedan dokaz Cimirot da je mogao primirisat petoj postavi Srbije ne bi igrao za Bosnu i Hercegovinu.
Šta te briga. Srbi smo i uvijek ćemo biti. Bosna ili Hercegovina su samo regije
Čekaj, trebao je onu žuto plavu krpu što su nam iz Brisela poslali. Prije bih Kotromanjića grb sa ljiljanima nego ovu EU krpetinu
A zastava Srbije
Jel ti krivo? 😔
Gojko Cimirot samo trci iza lopte za one koji mu plate i dok mu plate, nije on nikakva intelektualna gromada, mjerilo necega, pusu tu poprilicni vjetrovi u glavi, ocigledno...
Koliko ljudi mogu biti licemjerni i bez obraza nevjerovatno gori Su od zivotinja zivotinje
Zivotinje imaju svoj karakter kojeg njeguju a covjek kako vidi da ima koristi tu i ide.Pa Sto nije igrao za srbiju kad je toliko voli.
KONAČNO DOŠLO VRIJEM DA GA I ON ZABIJE
Ma ja ma ja
Gojko Cimirot sa srpskom, Luka Menalo sa hrvatskom zastavom na svadbi, bravo reprezentativci
Kako je Faćo? Zna li se šta?
Vlado Jagodić tuguje, nine uspio kćerku udat za Gojka. odoše pare
Nek' makar nekad zabije
Sretno!