Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je najbolji i najlogičniji potez . Navijači su vrlo često pogrešno shvatili fudbal i navijanje i treba da snose odgovornost za svoje postupke ! Politika se uvukla u sport i kroz navijače djeluje negativno na narod ...
Danci su već jednom kaznu zbog ulaska navijača na stadion i napad na sudiju, utakmica protiv Švedske 2007 godine, prebacili lično na navijača koji je napao sudiju i adresirali mu kaznu od 250 hiljada . Bio je taj davno na tv- u, kako plače da mu je kazna uništila život.
Navijači sa Balkana potroše svu zaradu saveza na kršenju pravila navijanja...
znaci ja sada obucem dres srbije stavim parolu fuck uefa i srbija dobije kaznu . veoma zanimljivo
Vox populi moja uefa.
To je jedino i ispravno tako bi se sprijecilo da navijaci koji nemaju nista sa fudbalom donose parole koje nisu primjerene na sportskim takmicenjim, posebno nasi zapadni i istocni susjedi/ komsije
Jest pravedn način kad gledas realno ali kazne i to realno sada ce i ostali klubovi i reprezentacije raditi sve i pazi rezultat je da FIFA radi sta hoces ili Uefa a niko nista ne smije da uradi jer ce kazne biti ogromne
Iako sam žestok protivnik oduzimanja ljudskih sloboda kroz sve veću društvenu i ekonomsku kontrolu, moram priznati da onaj kineski sistem socijalne evaluacije/bodovanja bi u ovakvim situacijama bio savršenstvo. Ljudi te snime, odmah te sistem prepozna i identifikuje, sa tvog bankovnog računa ide -500, 1000, 2000 eur, oduzimaju ti se socijalni bodovi nakon čega možeš samo kao čistač bazena i javnih toaleta raditi ukoliko se oni spuste ispod nekog nivoa.
Bravo! Kaznu treba da plate pocinioci. Pa da vidimo onda kako ce divljati i praviti gluposti.
Ovo treba pod hitno uvesti u domacem prvenstvu. Samo instalirati kamere sa velikom zoom opcijom. Pa onda nek oplete svak sa svojim herojom.
Fol neki bojkot uefi a platili ulaznice da udju u stadion. Platite kaznu gospodo pa se onda klatite.
Posteno
bude se duhovi
Bravo, kazni ******. Mislim, slazem se da je UEFA ***** zadnje, al navijace treba nauciti da sami snose odgovornost za svoje postupke. Lako je tudjim mlatom gloginje mlatit.
Kao i u saobracaju, a i u zivotu i ratu - ko je kriv treba ga kazniti!
odgovorno lice ovo ono, potpisite sudsko odlucivanje
Navijači su u većini u pravu.
Misliš većinom?
Psihologija mase. Što je rulja veća, to je gluplja.