Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiđite na neki od srpskih portala i pogledajte koliko ima vijesti o bh premijer ligi!Fakat ne razumijem uredništvo klixa!
Kome ove vijesti o srbijanskim klubovima? Koga briga za Partizan.
Doso je i taj dan umro je partizan
ČOVIIIIĆ VESNAAA.
Navijač, jel to profesija?
Navijaci, ili ti ga najveci levati, zamisli da ti toliko fali socijalizacije u zivotu da svojevoljno biras da ides sa hrpom drugih besposlenih ljudi u masi i pratis igrace koji su placeni da igraju fudbal, a ti ko u soku i nevjerici na tribini lezis ovisno o rezultatu? Ne postoji niti jedan racionalan argument koji moze opravdati ovaj izbor.
Jedva cekam downvotes btw
Zato sto si bilde i jedes 5 hamburgera dnevno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mekušci.. Kako naše kone s grbavice mogu da izdrže, titule nisu vidjele deceniju i još se za opstanak borile prošle sezone.
i opet smo pencilin za vas, iz godine u godinu
C.Zvezda je uvijek bila državni projekat...
Brinem se da li su navijaci dobro? kakvo je emotivno stanje? Da li h srce žiga? Š5ta će biti sa njima? Molim vas, recite mi ! Potpis: Zabrinuti.