Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perez je stari lisac prefarban u 1000 boja, izvući će on nekog iz naftalina. A Mbape je ostao ne zbog novca već što mu se sviđa projekat.
Mbappe s parama ali prop’o.
Real je za njega bio spreman platiti 220 mil i to godinu prije njegovog isteka ugovora. PSG je tražio više, Real nije išao u krajnosti.Ove god je trebao doci "djabe",ali to "djabe" je i problem.Mbappe da je "volio" PSG, ne bi razvlačio iste i Real,već bi potpisao još iduće. Ali, ovo "djabe" je samo tjeranje vode na svoj mlin.Iskoristio Real, da mu PSG da ugovor iz snova, nema drugog razloga.Dobar igrač, ali uobrazen totalno.Sa PSG-om neće dalje od Fr lige dobaciti.
Mbappe se ispravno odlučio, šta će u amaterski klub da prelazi, nema logike. A Perez svojom politikom malo liči na austrijskog brku.
Realova logika ko nije sa nama protiv nas je
covjek vam zivi rent free u glavama, a lafo ne postoji. Sanjate ga 24/7 😂
NA RUCI SAT ŠTO 5 MINUTA KASNI, AKO SE KRAJ TEBE USPAVAM.