Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su te izabrali, svi su pljuvali i pod tebi i po reprezentaciji jer su svi neizabrani bolji selektori. Kad prvu dobiješ, ukovaće te u zvijezde. To je naš mentalitet.
Šteta što nijedan klix selektor iz sekcije komentara nije izabran, sad bi svijet pričao kako smo petardu uvalili francuzima.
Uzme ligu sampiona na fifi odmah konta selektor😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne znam jel ovi stručnjaci očekuju da on uleti i da šuta protivnike il šta, čovjek odradio svoj posao, dobra taktika za francuze, 3 5 2 ako se ne varam da je dobar dio utakmice bio. Da imamo 5 kvalitetnih u sredini a ne 2 bile bi kontre opasnije od njihovih. Ovako od centra oa nadalje opšti zbunj.
Taktika bila prvenstveno odbrana, a mi vise prilika imali od francuza. Ovo je odlicna formacija i za nastavak. Ahmedhodzic, Sanicanin, Hadzikadunic odlican tendem. Hadziahmetovic novi Medunjanin.
Ma ok je to, ubili nas ljudi pressingom, loša kreacija pod pritiskom, da li je bio samo grč ili kombinacija toga i neznanja vrijeme će pokazati. Meni je ovo više bilo 5-4-1 s wing backovima, mada je grafika pokazivala baš to što si rekao. Mlada ekipica, ima nade da izraste u nešto korektno, samo bih volio vidjeti još jednog pravog napadača s Džeksonom prije nego se penzioniše, uvijek je volio društvo naprijed.
Rahimic nam u STRUCNOM stabu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 SAD SAM SE RODIO U BOSNI I NECU NIKAD VISE 🤨😂
Ako ovako nastavimo igrat i zalagat se za svaku utakmicu daleko cemo dogurat. Svaka cast Zmajevima na pozrtvovanosi i odlicnoj utakmici. Kolasinac broj #1 juce. Svaka cast Bosanski Tenku. Otrese Mbapea ko slinu :) :) :)
Selektore, nije bitno što ste izgubili, niste pali na drvnjak nego ste se borili. Podrška.
pusti ti ponos.sta mi imamo od tvog ponosa daj prvo pobjede
Izgubili ste to ostaje. Takodje komentarisanje sudjenja, bez obzira, mora da prestane. Dzeko je previse zelio da iznudi faul, to se vidjelo, zato ga u 2 navrata nije ni dobio Faul nad Krunicem je siva zona, koja se obicno svjetskim prvacima ne sudi. Ko tetkice kukate, igrajte fudbal muski pa sta bude
Žalosno koliko je nekreativna igra bila. Antifudbal... Tuga brate kad se sjetim da su nas zvali nekada Brazilom...sada smo lošija varijanta Atletiko Madrida.
Ovaj petev je teska ubleha koji je tu samo da slusa menadzere i uzima 30 000 maraka mjesecno
Svaka cast selektore na postavci i formaciji nemamo na cemu da zalimo sudjenje je takvo kakvo je najbolje opisuje kapitenova izjava ni za ocekivati da ce svirati penal a kamo li 2 koja su oba kao suza,nase utakmice tek slijede i borba s ukrajinom,finskom pa cak i kazakstanom ako bude ovakav pristup i igra ne mogu nas nii jedni ugrozit.SRETNO DOMOVINO BOSNO I HERCEGOVINO💪🇧🇦!
Ja recimo nisam ponosan. Poyy
niko te nije ni pitao
Jucer najveci problem su nam bila krila/bekovi . Koliko sam obecavajucih napada su upropastili . Prime loptu imajuci ispred sebe jednog igraca i umjesto da probijaju u pokusaju da izbore poziciju za centarsuteve za Dzeku oni samo vracaju lopte unazad i statiraju .
Bosnje su srecne sta su izgubili
Nazalost...
Zaslužili jesmo, ali dobili nismo.
Nista novo ti nit si donio niti si pokazao. Mi smo uvijek igrali dobro protiv velikih i uvijek ostajali bez bodova.
Isto bilo i protiv Italije i Holandije, samo tad uzesmo nekako po bod.
odavno neko nije onako Mbapea zaustavio
haha... prvo pljuvanje pa sad kovanje u zvijezde, premda lik ništa nije napravio. egal sa fincima, egal sa costaricom i pušiona od francuza. iz dvije qwali-tekme jedva iščupo jedan bod. treća tekma u fr. i ponovo pušiona.