Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne seri druže, momak ima sve, u formi, a zvao bi ove što ti Misimović preporuči, fuj.
Ne volim ni Zrinjski, ni kamenjarske Srbe, ni sumske Srbe, ali Bilbija je takodje iz nase lige, takodje nije nista sporiji od ostalih, jos je i najspretniji sa loptom od ostalih sto si zvao iz nase lige. Ne lazi Vicin keru. Nisi ga pozvao zbog Vice i mafije iz Borca.
To su tvoja nagadjanja.
Ne seri Vicin poltronu
Poslje ove izjave, nisam siguran da li se fudbal igra još za golove ili je to neka trkacka disciplina!?
Problem naših nogometaša je taj što nemaju kondicije. U klubovima gdje igraju drugi trče za njih. Da nam je tri crnca da vuku igru onda bi se moglo.
Ovaj se razumije u sve samo ne u fudbal 🤣
Tražio sam drugi profil igrača, trebaju nam muslimani..
ZAR JE PREVARA I DALJE TRENER
On zna sta mu treba, ejjjj, halo, on zna. Ahahahhaa
Ovaj se drogira
Nedavno ste hvalili ovog lika sad ga pljujete, de se dogovorite, kaze dobar je, cak 7 bodova osvojio u kvalifikacijama hahaha luzerski mentalitet
Vrijedjas nam inteligenciju Peteve. Svi znamo sve, mala je ovo drzava. Podrska za Nemanju iz Sarajeva!
Morao si bilbiju zovnut, pa cak iako neces racunati na njeg.., jednostavno zasluzio je i želi to, ovako se ne radi
Nemanja Bilbija je u posljednja 2️⃣2️⃣ premijerligaška nastupa postigao 2️⃣2️⃣ pogotka! Nemanja Bilbija je u posljednjih 1️⃣0️⃣ službenih utakmica strijelac bio u svakoj od tih 1️⃣0️⃣ utakmica! Nemanja Bilbija je u sezoni 2️⃣0️⃣/2️⃣1️⃣ bio najbolji strijelac prvenstva! Pokažite Petevu ovo pa će promijeniti mišljenje.
Ti si lud čovjek. Imaš sigurno u ladici i papir koji to potvrđuje.
treba nama trener koji će pozivati igrače koji su u top formi a ne menadžerske manekene
Mene da zovu da igram , pristao bi ali bi se zapio u nekom baru u los angelesu i naso bi si neku meksikanku i posmatro tekmu s tribina 😂😂
Daleko si da te se išta pita... Uzivaj tamo.
Ja konto da je fora igre davati golove i pobjedjivati, a ne da se gleda koji ce igrac vise pretrcati...