Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Petev je dobar covjek.
Ovaj je ciko pa haman zaplako kad su ga otjerali sa klupe BiH...
ZASTO NEMA CLANAK O ULIJETANJU NA TEREN NAVIJACA ??? TO MORA JAVNOST ZNATI I KAZNA MORA BITI ADEKVATNA !!!
Lijevo od gospodina Peteva u zelenoj majici sjedi i gospodin Redzad Dikonja, inace manager od gospodina Peteva. Treba spomenuti da je gospodin dikonja uradio odlican posao kada je uspio angazovati Peteva za selektora. Bolje igre i rezultate nismo imali od tada.
Bogami Velez ako ga dovedete izvuci ce max iz igraca, kad je izvuko max iz onakve nase repke sa onim igracima onda bi mogo i Velezu dosta pomoci
gospodin..
Veležu ne bi ni Guardiola pomogao a ne Petev...
Čovjek obezbjedio A grupu Lige Nacija i dobio otkaz! Prosto nevjerovatno! Pa šta su to naši iz FS BiH očekivali?!
Ovo bi bilo odlično rješenje za bilo koji BiH Klub uključujući i Repku ako bi se u buduće tražilo neko dugoročno rješenje! Ja bi ga preporučio Sarajevu ili Želji jer mislim da se čovjek razumije u ovu igru!
Najveći? Vi i kolege iz grada se natjecete u izvaljivanju bisera...hajde ove godine bar se necete spasavavati u zadnjem kolu...puno drazi mi je Zeljo od Varajeva ali davno ste bili najveći kao i KK I RK Bosna npr
Bilo bi top i za Velež i za čitavu ligu ako Petev preuzme!
Petev prati najveci klub u Bosni i Hercegovini
najveci klub je Sarajevo pa onda Zeljeznicar
Preuzima Velež