Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo se mi ogriješili o ovog čovjeka.
Oprosti nam Ivajlo
Jel moguce da smo mi ovolike budale.Jednostavno nemamo pojima,jos sad kad nas Faruk zavije u crno u najlaksoj grupi.Odrali nas Slovacci,a pet poraza naredali prije toga.
Znači, nije bilo do Peteva!?
Zasto se o njemu i dalje pise??
Kad mu je trebalo dati otkaz u BiH nije mu dat a kad je poslozio stvari i poceo pravit rezultate dat mu je otkaz. Dokaz samo da neko vrlo nestrucan odlucuje o selektorima u BiH!
Pa vidjeli izdajnici i domaci dusmani da ide sve kako treba i vele idemo mi to razhebat..
Dinamo nije osvojio titulu u Hrvatskoj samo kad ih je on vodio.
Tek kad je imenovan za selektora,zapitao sam se koja budala dovede ovoga,ali nakon dvije utakmice repka je takticki mnogo dobro stajala,odigrao Ligu nacija bez poraza,a s obzirom na trenutni kvalitet koji imamo,moze se reci da je bio poprilicno uspjesan selektor,i po mom misljenju,nije zasluzio otkaz!
Pa Bugari ovi namjestaju vise utakmica nego mi u BiH!!! he...o vas petev
A nama nije valjao
Liku je jedini problem bio što se nije mogao fino izraziti na našem jeziku s obzirom na jezičku barijeru.
Naši nisu naučili ni ime covjeku napisat ispravno čuj ivajlo sa Y, sve pretvaranje da smo englezi. na terenu deset balvana i Džeko, a mi ocekivamo da su Munnchester CitYY
Neka svi redom sada placu.Svi su ga pljuvali od BHFanaticosa do ostalih gradjana.Covjek nas poslao u A ligu nacija,ovaj Hadzibegic nas samo moze poslati u Tarcin na bajramski turnir.NECEMO MI BUGRA,HOCEMO BOSNJU!!!!Eto vam ga,neka se svaki dan slika sa ljiljanima a ti Bosno moja nigdje dalje od Brazila.Vemoa tuzno i zalosno!!!
Jesmo ga utrenirali,jbt skonto covjek kad je mogao sa onakvim budalama radim zasto ne mogu sa normalnim
Daj ga u Chelsea
Dok je bio tu, pi*ali ste po njemu, a sad odjednom svi pametni