Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pixi je imao problem sa ivracima na Euru jel ti momci kada igraju za repku uvijek vuku za sobom i svoje zene kone su pretezno starlete i tabloide koji prate takve osobe.Samim tim nije imao nikakvu disciplinu a ni igru sa takvom reprezentacijom.Ovo je skroz druga ekipa i vjerujem da je i drugi odnos u rdpki.Slicno kao i kod nas kada su vecina igraca dolazili da ivraju,a najvise su igrali u rwtoranu Bosna,a kod Pixija se citava Srbija okretala oko tih starleta tj njihovog nacina zivota
Vučko a pudlica
Ako povežu bar 2-3 meča dobra onda je Ok ako ne onda je ovo bilo nadahnuće i želja za dokazivanjem!
Realno očekivao sam 3-4 razlike za Špance pa iako su se branili većinu meča imali su bolje šanse od gostiji! Nakon svega iskrene čestitke! Piksi je spašen od linča!
Da vidimo kako ce odigrati sa Dancima!? Koliko smo mi Bosnje puta igrali sa Spancima pasmo ih nadigrali!!
Srbi centar posebno u drugom prešli par puta.....bunkerima svi na 30 svojih.....ESPANA kružila jalovo oko 16 bez morate i nekog napadača sve tanko djelovalo.
Pogledala ga sreca da su ga odbili igraci iz Saudije... ko igra u Saudiji nema vise sta traziti u ozbiljnom profi fudbalu (cast izuzetku Ronaldu ali on je posebna sorta, on ce biti fizicki spreman i kad napuni 60).
Ovi su sampioni prijateljskih i kbalifikacija, na zavrsnici gola ne mogu da daju...
i ovo je bio teški bunker alninšpanjolci jalovi kruže oko 16 ko Hr bez konkretne završnice. Srbi jedino borbeni i imali šansu utakmice iz kontre al teže to promašiti
Ti si su zaista """ćudni""
Spanci igraju onoliko koliko im je potrebno. Mogu pobjediti koga zele.
al cim na turnir 0
Videcemo posle Danske.