Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neee, trebao je da radi sve džaba, kao i svi oni političari i sveznalice što ga kritikuju. Naravno, kao i igrači što džaba, a vuku se kao babe. Uzmi im pare, majstore, sve do zadnje!
Nema veze, Vucic placa, naravno preko poreskih obveznika Republike Srbije. Nece iz svog dzepa...
Da, ali za to je zaradio plasmanima najmanje 20 miliona eura. Kako je onda kod nas? Mi dajemo mizernu platu, nikad se ne kvalifikujemo. Uvijek u minusu.
Koliko im je Kokeza uzeo para? Jesu to računali?
boli ga racku
Zato je frajer postavio ultimatum prije Eura.Sve stalo dok se ne potpise ugovor sa tom klauzulom.Zato je uzeo ogromne pare i svakako ga ceka jos para.Uzeo ih je lopatom patrijota.
15000 Maraka svaki Dan, nebi on ni dosao iz Pariza da mu nije zbog Novca.....
Njemu se isplati napraviti sabotažu da isprovocira otkaz na način da se Srbija obruka i ne prođe dalje dobije otkaz i milionće evra u pađe.
A narod glup nervira se zbog poraza, a ove boli neka stvar. Uzeli keš. Slično je Dino Rađa govorio za NBA ligu kada je igra svojevremeno. Kod njih se igrači isto ponašaju kada dobiji 20 razlike ili iugube 30 razlike. Svakako idu poslije i kockaju se u kasinu. Bitno je da je keš legao
Tako je! Ja odem u goste kod prijatelja zaradjuje 700 maraka.... Utusi me pricom jel bogatiji Ronaldo ili Messi
Malo je uzeo
Ma sudiha kriv
Kao I sa Hrvatskom
Ogresili se o Muslina, lik je napravio masinu od reprezentacije i onda ga otjerali
Nije dao da mu drugi prave sastav i dobio otkaz. U fudbalu je najveća mafija zato što su najveće pare tu. To uopšte nije čist sport kod nas na Balkanu
Nije mogla Ceca ubaciti Gudelja u ekipu
Nit imam protiv koga, nit za koga da navijam.
nece podnjeti ostavku vec ce uzeti milon da ga otjeraju sto bi ja isto uradio
Malo slabije od Hadzibajrica
Zao mi je Srbije,NOT!!
Halal mu svaki dinar