Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva Roma, kad su onako postupili prema Totti-ju, šta se može očekivati za Džeku
Ma vraćaj se u Željezničar i nastavi živjeti u šeheru
Dzeko ocito hit prelaznog roka. Ko god da ga dobije, nece imati pismenijeg i skolovanijeg igraca u timu. Trenerska licenca, fakultet, znanje jezika, a ostali manje vise polupismeni milioneri. Samo mi ne znamo da cijenimo kvalitet nasih ljudi
Svaki prijelazni rok seljakate barem jednog našeg igrača i u 99% slučajeva on ne ode nigdje.
Ma kakav Inter, Amri se ne ide iz Rima tako da kd toga nema ništa.
I na kraju opet nece nigdje i oni volovi nezahvalni ce ga stavit na klupu..Samo da ne bude kao i slucaj Özil
Dzeko postao roba. Sanchez i tri nekorištene kosilice trave za Dzeku i dva službena vozila marke Fiat sa malom kilometražom.
Idi Dzeko iz te Rome...nezahvalni su..pa poslije trpaj vučici.
Ma Dzeko se vraca u Zelju dovidi i druga ibricica grafitea vraca iz penzije osvajaju prvo mjesto naravno. Pitari kmece
Bravo za inter..prvo zaniolo, sad piemonti..
Džeko je naš GIGANT.
Dzeko osramotio si se svojim laprdanje i pametovanjem treneru.. Što nisi tako u Manchester citiju negodovao? Pa da, nisi smio sutio si ko zaliven. A u Romi se osilio, konta kapiten pa moze protiv trenera.... NIje ti FOnseca Sušic.
@FillWerrel eto strucnjak nije Susic,ali nije ni Murinjo ili Ferguson a Dzeko je usao svijetsku istoriju fudbala svidjalo se to nekom ili ne,covjek osvojio njemacku ligu,englesku i bio najbolji strelac u romi i drugo mjesto,a treci golgeter rome svih vremena116golova tako da sigurno ima pravo da kaze Fonseki svoje misljenje,ali kad su oni Totija otjerali nema potrebe dalje komentarisati.Daje Dzeko!!
Novinari rpvo prodase Dzeku u nekoliko klubova, pocesvsi od Barcelone, Reala i Juventusa, pa nisu uspjeli i sada ga mijenjaju kao sličice Panini... Novinarsko smece od klikova.
Pa nece nikad igrat pored Lukakua. Ne znam jel normalan sto ide dole...
da obrazlozim, posto ce me bosnje ubit zbog ovoga. Lukaku je u formi trenutno je jedan od najboljih uu evropi, dzeko je isti tip igraca kao lukako, nece igrati sa dva ista igraca Conte, bice klasicna zamjena za Lukakua ili kada se bude ganjao rezultat svaki laik to zna...