Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Mesija i Eibar je veliki zalogaj.
sa ovakvim trenerom i odbranom, ni Messi ne pomaze
Nekad Barcelona a sad kurcelona.
Njegovo debilno vracanje lopte i dodavanje najblizem igracu kraj sebe ih kostalo...iako dodavanje nije bilo lose al opcenito govorim da je to vracanje lopte unazad debilno!
Pjanić loše odigrao kazem Rakitic je za njego Dokor nogometa! Rakitić je igrao kad je barca bila najbolja a ovaj Pjanić u tuta obicna
Dobro je. Pjanićeva prva asistencija. Jest' da je u krivi gol, ali nije loše za početak.
Šteta što Mesi nije igrao, on se uglavnom iživljava nad ovim sa dna tabele.
@RazumPrijeVjere , pomješao si Messija sa Penaldom. Messi ima najviše golova u historiji fudbala protiv najvećih klubova i najjačih protivnika poput Reala, Atletica, Seville, Citya, Chelsea, Milana, Uniteda itd
@RazumPrijeVjere, to ti je jasan dokaz kakva je veličina Messi kada Barcelona bez njega ne može da pobjedi ni ekipe sa dna tabele. Tako je i sa Argentinom koja bez njega u kvalifikacijama za SP 2018 nije mogla da pobjedi ni najslabije reprezentacije, a sa njim igraju finala velikih takmičenja. Messi je jednostavno najveći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko je barci bacio sidro!?
Imam osjecaj da skupljaju pare, ciste dugove. Da je provjeriti uplate na x! Nekako bas smrdi!
Sa Serifom ljepse igra
Iskreno, Barsa je potezima prethodnih 5,6 godina zasluzila da joj se ovo desava. Potreban im je restart totalni.
Koeman najbolji trener Barse u zadnjih 10 godina samo da ostane na kormilu jos bar 2-3 sezone
Jel opet kriv real i perez
Zvao bi ga u Rajvosa, ali nema mjesta pored TSS i Djokanovica, a tu su jos Aduka i Pejovic. Jbg Pjanke nista od Europe izgleda slijedece godine !!
Koeman out
Ko je gledao zna da je pjanic odigrao vrhunski, a i Barcelona nije imala bas srece.