Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemu hvaljenje klocu
Ne hvali se, nego šalje poruku Rusima
Ljiga
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lijepo sam se nasmijao Miraleme.
Nemaš se čega stidit, Dodik je neki dan ljubio Zid plača, sad ljubi Putina u ruku, pa je dobrodošao, ali u buduće uključite mozak Bošnjaci, neki vas nagovaraju protiv Rusa, a za to su dobro plaćeni. Mi zaoadu ne dugujemo ništa da moramo da ih slijedimo.
@Nikad: Niko nas ne nagovara protiv Rusa. Mi smo sami od sebe protiv Rusije i Putina. Oni negiraju genocid i podrzavaju zlocinasti rezim iz Srbije. Osim tog pokusavaju Didika i Dragana u rusenju BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako nisi došao zbog novca onda si došao jer voliš Rusiju?
Koja izjava! Kad se seljačina dočepa para
Kakva b u d a l a je pročitala ovaj članak da mi je znati.
Jadan kao i 90% njegovih nastupa za reprezentaciju.
Koliko su kod nas ljudi ljubomorni to nije normalno! Sve ti oproste samo uspjeh ne! Dobar igrac bio i u klubovima i u reprezentaciji, imao promasaj s Barsom al ostalo sve ok! Ne obaziri se na hejtere i da kupis jos 40 stanova a ovi sto te pljuju zive jos uvijek kod roditelja i hejtaju sve zivo!
Magarac...
Ti si i veci lik bar ima kuce i stanove a sta si ti napravio? Spustite se na zemlju, oogledajte prvo sebe...
Uffff sve je to lijepo samo nemoj suplje o Rusima I neznam ja sta sam rekao. Zna se ko su Rusi I kako nas vole.
Malo vam je da imate cijeli dunjaluk jer niste zaradili....
Reci im Pjaniću šta sve imaš, nek dušmani crknu
Nek si ti nama rekao koliko para imaš, habi lisu
Gledaj ti malograđana kako Pjanuca napadaju i obezrjeđuju, kao da nikada nije volio Repku, Bosnu. Tako je rulja i Safeta Susica napala. Smeta vam Pjanic, ruljo jel...
Pa dobro,ja sam razumio...kada zavrsis sa fudbalom mogao bi u diplomatiju.Kako si poceo,jos bi nas mogao ubijediti i da je tamo sve normalno,jednostavno zelis da igras.Pa neka ti je sa srecom momcino,sve si predvidio,samo nisi jedno,fakture u zivotu dolaze prije ili poslije na naplatu!!!
Opet se stašeU raskokodskale.Nisu Srnu, Vidu i ostale svoje kokosare nazivali ljigama,kad su igrali po Rusiji, niti su Čovića proklinjali kad je u Ruskoj Dumi govorio i žalio kako žali zbog premalog utjecaja Rusije u BiH ali Miralem Pjanić im smeta kao i sve ostalo kod bošnjačkog naroda.
Pa onaj krompiroglavi MVP je mjesec dana prije ruskog napada na Ukrajinu u sred Zagreba Lavrovu recitovao Jesenjina na Ruskom.Danas ih naziva zlocincima i kako sve ne.Nema vecih suncokreta.
Opet se stašeU raskokodskale.Nisu Srnu, Vidu i ostale svoje kokosare nazivali ljigama,kad su igrali po Rusiji, niti su Čovića proklinjali kad je u Rudkoj Dumi govorio ksko žali zbog premalog utjecaja Rusije u BiH ali Mirslem Pjanić im smeta kao i sve ostalo kod bošnjačkog naroda.
Mmmruu va kato li ba ns ku j....
@PedesetDva 10 mil Ustaških Eura vam nije smetalo prije mjesec dana.
Bolje bi bilo da si zbog novca. Pljuc