Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima svog Mancinija. A oni koji miske da je Dzeko kod njeg zasluženo bio na klupi nek pogledaju gdje je Dzeko a gdje Negredo, Baloteli pa i Tevez. Aguero je druga prica.
bosnjama vazda kriv neko drugi nikako mi sami
@BulevarSnohacenja aj ne kenjaj, da se tako izbacuje iz tima, pola ih nebi igralo. A ako ga i popljuga, popljugace ga kao mlada Srpkinja prasnjavom obrezanom Turcinu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Amar (12) i Ajna (14) su jetimi.Babo im je jučer preselio. Sutra je njihovom babi dženaza. Majka im je ranije preselila. OSTALI SU SAMI! Imali dobrovoljaca za sakupimo 1.000 KM stipendije bar za jedno djete. PODIJELI! Svi koji zele pomoci mogu to uraditi na dva nacina. 1: Uplatom sredstava na racun Udruzenja koje vodi akciju, a racun je u prilogu. A mi cemo nakon zavrsene akcije sredstva dostaviti porodici. 2: Kontaktirati sestru djece i dostaviti pomoc licno 065711278.
@evel187 pjanke idi iz barse
Još se buni nešto. Pa nikad lakši para neće uzeti.
tako je isto radio Zdema u Romi...Pjanic najkvalitetniji igrac i na klupi, dao gol protiv Lazia s 45m okrenuo se Zdemanu i poslao ga u pm dok je bio u krupnom kadru
Zovi Serifa Konjevica.
plata redovna
Tako ti je to Pjaniću u Barceloni . Ti si doveden kao kreativni veznjak i u Barci jednostavno moraš svakim dodavanjem da stvaraš šanse za saigrače u napadu. A dodavanje prvom do sebe ne prolazi u Barci , zato oni i jesu Barcelona i medju 3,4 najbolja kluba na svijetu. I tamo je svaka utakmica novi izazov , nema ti tamo kredita ni gledanje starih zasluga , izuzev Messija možda ;)
Za te stvari brine trener kojeg je uprava dovela i koji isto kao i ti ina višemilionski ugovor. Tvoje je da igraš , kad se pruži šansa i to je to. Pa nisi neka hebena zvjezda.
cim igrac predje u neki klub, ili je od malena navijao za njega ili to postane novi najveci klub na dunjaluku
Vrati se u Juve i povezi im redove. Raspadose se otkako si otisao samo jos nece sebi da priznaju
Kad udješ u igru odmah dodaj Mesiju, on će dat go i ti ćeš imat asistenciju. Tako par puta samo mu dodaš i to je to. Odmah si u prvom sastavu :D:D
Kad odeš odatle procvetaćeš. Mnogi vrhunski igrači su ugušeni u Barsi i Realu...¥3bi se, sam si kriv.
@zblonzer I nad vrhunskim ima boljih!
Trpao si se Barseloni a znao si da ćeš na klupu. Sada ju i grij
Ili te trener ne voli, ili nisi klasa za Barsu, trece nema😉
ti bi i da igras i da primas platu...budi zadovoljan koliko ih nema ni platu
Pjanke je doktor za sve igrače u BiH a takođe može parirati i u Barsi ali mu Koeman ne da da igra jer je glup,isto kao što i sda može parirati u Bosni zajedno sa Baketom
Trebali su pustiti Mesija kada je vec htjeo da ide. Barcini igraci forsiraju igru na njega a on vise nije taj. Takodje timovi u Spaniji su davno procitali ovakvu Barcu, zatvore sredinu, svi igraju iza lopte i na kontre dok Barca zeli da se useta u gol. Nije sto je nas ali Pjanic je Barcin najinteligentniji igrac medjutim on ili bilo ko drugi moze unaprijediti igru samo ako Mesi nije na terenu ili ako dobije vise slobode u igri.