Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas shisha king, da ima reprezentacija u ‘vukljanju’ onog slaufa, Pjanke bi bio MVP
U kojem bolan svijetu sporta? Kako je otisao u Barselonu propao ko nanin kauc… svaka mu cast bio je igracina malo je reci, jedan od najboljih kojeg smo imali, ali proslo je to vrijeme, od sjecanja se ne zivi
Druze, neko ciji transfer vrijedi 60m eura u trenutku prelaska u Barsu se ne ponasa kao amater, ne cucla crijeva, ne glupira se i slicno… imao je ogroman potencijal a svojim glupostima je dosao da od igraca cija je vrijednost bila 45m u trenutku prelaska u Barsu, spadne na igraca cija je trenutna vrijednost 8m… a pogledaj sa druge strane npr Luku Modrica, trenutna vrijednost 10m, gine na terenu, drugo i trece mjesto na svjetskom prvenstvu, zlatna lopta… a stariji 5 god
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ti si propo, ja para je to ali sa 30 godina se vucaras pp amaterskim ligama, ali ja sam to isto predvidio, drugaciji si od ostalih.
aj ba Pjana mojne ti predvidjatu
Zasto si prestao da izvodis slobodnjake ko Juninho, nikad necu shvatit
Ma pričajte i pljujte koliko hoćete dao je mnogo toga reprezentaciji. Druga stvar što je i tada bilo poluamatera u ekipi pa se nije moglo ostvariti bolji plasmani. Nikad više takvog igrača kreatora igre u reprezentaciji neće biti. On je ambasador ove reprezentacije daleko najpopularniji s 6 miliona pratioca.Lion, Roma, Juventus, Barselona, može mu se i da okonča karijeru u nižerazrednoj ligi to ne briše ko je i šta je.
Sto nisi predvidio sta ce ti se dogoditi nakon odlaska iz Juventusa kad si tako vidovit?
A sto ti ne eksplodira kao on dragi Pjana ?
Gonić deva nostradamus
i can feel the hate comments incoming
pjanke za selektora!