Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih vezista.jedino su Misimović i Pjanić koristili glavu..
Gojak nabacio za 2:2, a danima nigdje članka.
Meni je ostalo u sjećanju da su novinari na klix.u izmislisli zbog njega izraz 'predasistencija' kako bi dobilo na značaju njegovo šetkanje terenom. Vječito se od njega pravio neki talenat pa igračina, a ustvari..
Koliko znam, predasistenciju su izmislili novinari Indexa.hr(?) zbog Modrića, ako griješim, isprike. A Pjanić jeste bio svjetski talenat.
Broji se kao asistencija samo jer je Koita pogodio... Pjanić ovdje nije ništa posebno uradio, čak štoviše ako je uigrano onda treneru idu zasluge, najmanje Pjanića jer bilo ko da je izvodio kornere dao bi vjerovatno istu loptu....
Asistencijs ti je odnos irgeta i majstora jedno nemoze bez drugog
S tim da je ovaj sto asistira majstor a strijelac je irget
Sjajno, ne znam kako je ovo uspio dodati
otišao kod din dušmana da igra !!
Ima pas al je zato starican ko stari pas
Asistencija mu je uvijek bila jača strana ali nema trčanje i to ti je
Pas je njemu najbolja karakteristika, ali dobrog igraca danas ne cini samo dobar pas..mi smo htjeli da vjezba dobru kontrolu lopte, da ima balans tijela, da ima vise trke, da ojača tijelo pa da uklize nekad, da vise rizikuje u kontaktu...da ima vise strasti u igri..da sam na sebe galami kad ne ide..itd itd
I da ostavi po 100 KM svima na stadionu
Jaro bavi se psihologijom a ne fudbalom,nije ti to za tebe.