Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od dana kada je presao u Barcelonu karijera mu je naglo pala. Tada sam rekao da vecu gresku nije mogao napraviti. Da to nije uradio igrao bi u evropi i dan danas u to sa ubijedjen.
pa sam je izabrao nije htjeo evropu poslije barse htjeo je pare i to je to
Od kad mu je Serif na uho otpjevao, hajra nema....
Budućnost fudbala je u Saudiji! Budućnost koja je već počela!
Uzmi $ dok jih nude druze
Po vecini komentara tacno vidis zasto smo odron u svemu , samo su vam pare najvaznije. Da Pjanic je uspio u zivotu ako cemo gledati po zaradi ali gospodo nije sve u zaradi. Ljudi se bore da naprave sto bolje karijere , da uspiju sa reprezentacijom , da postignu nesto , a Pjanic je propao zbog ponasanja. Pa jedan Modric je mogao milijarde zaraditi u Arabiji ali je ipak sa 38 godina ostao u Realu jer mu je to vaznije od milijardi.
On je postigao svoj maximum u Romi, nije on u rangu Modrica kolikogod mi to zeljeli.
Karijera ti je onoliko dobra koliko si love zaradio kao i u svim zanimanjima od bravara do inžinjera i doktora! Ti očigledno još živiš u socijalizmu i čekaš da ti neko da plaketu za zaslužnog radnika!
Ajd et, svi bi mi isto uradili na njegovom mjestu..Jel tako? Pogotovo u danasnji vakat.. Kakav crni Al Raed, to ne bi znao ni da je u Atlasu
Sledeći transfer FK Rainci Kalesija.
Koga briga za njega
Cij svakog covjeka je da manje radi a vise para ima, ne znam zasto mislite da je u fudbalu drugacije. A kad mu se igra lopte uvije moze ... Nekad su samo veliki igraci dolazili do vece love, danas to nije slucaj, vec split vise okolnosti , tako da pomirite se s tim
Hvala mu za one 2-3 dobre tekme... Sad neka uvećava bohatstvo i zabole njega ua BiH kp i do sad.. A tko da mu zameri
Ovo je najveca ubleha od igrača u novijoj historiji fudbala...
Dosta više i baletana i prevare od igrača.
Ko želi njega???
Pametno Mire radi,naigrao se lopte od 15 do 30g, za velikane ,sad uzima dobru lovu ,igra laganini,zivi lijep zivot bez stresa, nije sve ni u Barsi,Realu ,Bajernu,kratak je zivot,treba i prozivit,svaka cast.
Steta za ovog momka koji je jos bar tri cetiri godine mogao da igra na vrhunskom nivou u top pet europskih klubova da nije otisao u Saudiju.. Kome Serif zapjeva taj hajra nema
Lik nije ni otišao u Saudiju, o čemu ti ?
sretno