Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj raje što osuđiva, lik bira sta je najbolje za njeg i to je to. Fakticki je pred krajem karijere, bio jedan od najboljih veznih igrača u jednom trenutku. Sada odlucio da ode u ligu u kojoj ce moci biti konkurentan u grad koji je metropola. Bit ce fino placen, ako bude iole dobar zagotiviti ce ga drama...sta on ima sa ratom i kakve veze rat ima i sa jednim obicnim Rusom...pa da se tako gleda ne bi niko nikada otisao u Ameriku... Sretno Pjanke!
hahahahahhahahahaha cuj bio jedan od najboljih veznih :D lik realno kako je otisao iz Lyona, veze s vezom nema, i ovaj CSKA mu je "daj sta das" jer ga niko nece bukvalno...
Ko ba osuđuje???? Ovi što od mame i tate traže cenera da iscuclaju nargilu i popiju produženu??? Ma daj....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Gledaj Ruskinje grmi kako je dobra
Moćnija od cijelog trokuta Ilidža-Ilijaš-Vogošća i trokutnjaka Čapljina-Posušje-Prozor zajedno...Zelena boja baš odmara oči, naročito kad je ovako lijepa osoba nosi.
Ja sad to kontam. Ko je tetka Mire ? :)
Slava Ukrajini
Slava Ukrajini
Da li mu je neko javio da ruski klubovi ne učestvuju u evropskim takmičenjima.
Igrom ja zanju Fudbal koj Viba!?
Pa ovo je gore nego da si potpisao za NK Brotnjo iz Čitluka ili ti Rudar iz Breze.Kakav blam na zalasku karijere.
Valjda je ovo doktorica koja ga je pregledala....
Braco Miraleme ti i Alan Dzagoev udarna kombinacija.
zar nije dosta para moj miraleme,a ja vama su samo pare bitne a za reprezentaciju si uvijek bi loš
Prodajem kompas.
Slika sve govori. Netreba objasnjenje
dobar Naslov ,Miralem objašnjava Bošnjacima 'Zašto je došao u Rusiju' ha ha ha
Po vasim komentarima se i vidi zasto smo luzeri uvijek bili i ostali u svim sferama zivota. Kad vidis komentare tipa "on je zaradio za praunucad , a sta si ti postigao" , e tu ti je sve jasno. Zalosni ste ako mislite da je sva poenta u novcu .
Ma koga briga za ovog lika..vazda je samo gledao sebe..nijada mu necu zaboraviti penal protiv Francuske
Jeko bombetina, sofisticirana, skladna skroz
Rusi mu odma sredili neku plavusu