Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan Pjanke,kakav patriotizam vise,ja sam bio patriota,pa me vi sto pljujete Pjanketa isto tretirate,das dio tjela za drzavu i kad pokazes karticu RVI,da imas prednost,psuju ti ma.er,ko Pjanketu sad,sve se zaboravi,takvi smo ti mi.
I ja sam patriota a ti sto psuju ma.er RVI su neodgojeni i razmazeni. Isto tako, ocekivati nesto od drzave za koju si se borio bas i nije ok jer borio si se i za svoj kucni prag, familiju itd i. Sve drugo je interes.
Čuli da igra pjan.
Otici ovako u jos vojni sgresorski klub poslije svega izrecenog prije moze samo lj i ga. Mogao je u Ahmat iz Groznog komotno.
Prodo (.)(.)
jao ljage
Tralala od igrača...
Papra je para jebo princip, balkan je poznat da se sve može kupit i promijeniti iz interesa
Konj stigao
Belgrade Dzumi dobio brata Moskow Pjanketa
Zahiraga mu sredio transfer :)
Dobar izbor. Moskva je drzava za sebe, metropola sa svim sadrzajima.
Eto ga za godinu dana sa teskom propagandnom pricom da je rusija morala izvesti trodnevnu specijalnu operaciju u Ukrajini.
Ja čekam da se Hanči oglasi o ovoj temi.
Covjek igra u postenoj drzavi koja se bori protiv zapadne hegemonije.
Ne kontam što se ljuti neko što igra u Rusiji,kakve to ima veze,pa i Španci su bili kolonizatori po afričkim zemljama,ali onda se niko nije ljutio kad je igro u Barceloni,Njemci pomažu Izraelu i bili su u ratovima po bliskom istoku pa se niko ne ljuti kad naši igraju tamo.Čovjek samo obavlja svoj posao,šta treba politika da ga zanima.
Logika zasto mogu oni, a mi ne možemo, nije logika. Dva minusa ne daju plus u ovom slučaju. Za Njemačku se slažem, i njih treba bojkotovati.
od malih nogu skupljao je sličice svojih idola-cska...ispunila mu se želja..hahahaha