Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostaviti srce na terenu .
Mozemo protiv ovih ! Srce na teren i samo jako ! Naprijed Sarajvo !
Ja naslova,dokle god ovi nasi novinari zele na silu da naprave sportski uspijeh,isti se nece nikaad desiti,mozda na mahove ali u nekoj konstanti nikad!
aston vila zabila 3 spartaku, veze oni nemaju, ima da ih rasturimo kao zadnje levate, nema veze sto je nama aktobe isto tako zabio 3, mi samo nismo imali srece
hellcome to sarajevo
Navijam za sve nase klubove koji igraju evropske utakmice. Razlog je jasan,popravlja se koeficijent za sve klubove. Sto se tice Sarajeva, samo neka odigraju hrabro i poprave realizaciju i ide sigurno najmanje 2:0.
U prevodu korida teška
inace tesko porazeni 3:0 protiv aston Ville.gdje je aston villa a gdje sarajevo.
Kakve to ima veze munemaj jedan
Dole na terenu srce ostavi
Moramo prestati sve protivnike gledati kao da smo mali. Treba svaku ekipu napasti da natrpamo. Nama fali pobjednicki mentalitet a ne ono samo srce ostavite pa makar izgubili 3:0. Ove ublehe ako ne mozes dobit barem 2:0 kod kuce onda sviraj kraj i igraj hrkljusa umjesto fudbala
"Ublehe" grupnu fazu igrali prošle godine.
Inter iz Andore 5 - Velez 1. 5-1 majstore hahahah vi ste amateri koji gube od amatera xD
Pobjeda Sarajeva iznenadila i trenera Sarajeva
Ovo izdanje protiv Kazakhstanaca je po meni najbolje što sam vidio od Sarajeva nakon rata! Ranije je to bilo potouno negledljivo! Čak razmišljam da konačno odem i gledam uživo FK Sarajevo!
Nije tako neznalica spectrum. Tako su ljudi isto rekli poslije fedje dudica. Pa na kraju otisao poslije par mjeseci. Rozman takodje se povhalilo do neba, pa postao bivsi poslije 10 mjeseci. Nemojte tako vam Boga slaviti unaprijed trenera kad kasnije bude bivsi. Alzheimer narod
Spartak Trnava zadnjih 13 utakmica samo 2 pobjede i 2 nerijesena i 9 poraza!! 22.06 Maribor ih dobio 2:1, prije toga od svakoga po 3 komada primili, Sarajevo ih 2009 pobjedilo kuci i u gostima 1:1 za prolaz dalje, tako ce i sada biti!
A sta cemo kad sarajevo izgubi? Onda ces reci Trnava je igrala grupe i pravdat ces poraz. Ja cu ti bas ovaj tekst napisati kao sto si ti sad, u slucaju poraza, to da znas ;)
ja moj ti koga se ti pribojavas nazivi Zelju i pitas kako se kone deru...
Nemoj Bgt ispast će Trnava iz lige.
Kod prekida cuvati igrace, svako svog, a ne prostor. Drzati se kompaktno i disciplinovano u odbrani sa malim razmakom izmedju linija. izlaziti na igraca s loptom, ne dva, jedan i vracati se u formaciju. Boti blizu igraca, biti agresivan. U 16m ulaziti sa 5-6 igraca. A onda ce i srce na terenu dati rezultat.
To ti ne važi za svaku utakmicu , zavisi kako protivnik igra...drži se ti kompaktno u odbrani sa malim razmakom al kad te protivnik razvuče preko krila gledaj odakle je vedro...
ide pun stadion
Oho im se kad mačka uleti u teren..