Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, tjeraj uhljupe, ne vole Sarajevo, nemaju pojma. Nukrovič nam se hvatao za čini kad je god igrao protiv Sarajeva.
Potpuno je nepotrebno da navijaci i komentatori smjenjuju i postavljaju uposlenike! To nikad nista dobro nije donijelo. Postoji rukovodstvo koje se JEDINO pita. Mi mozemo naknadno iskazati svoje misljenje!
Mlade trenere zeljne znanja treba dovesti u AKADEMIJU. Đnogo bolju selekciju djece trebaju radit. Kljucni razvoj djece jecsad od 8 do 12 godine. To balkanski treneri ne shvacaju. Bazu pokreta uniste na startu..zato nas nema nigdje u evropi. Guraju se djeca bivsi fudbalera u djeca clanova skupstina...skoke fudbala neozbiljno rade i igraju lige po mjeri trenera...niko se ne vavi napretkom vec uzimanjem para i zato nam dijaspora jedina daje igrace za repku..
Da, čistka ljudi koji sa katastrofalnom igrom i rezultatima prvog tima nemaju nikakve veze. Lopov uvijek prvi kaže, držte lopova!
Srbija je izvrsila genocid!
Svi znaju ko i kako se radi sa mladim uzrastima od 8-14 godina, djeca ne znaju ni gdje treba da stoje na terenu, a talenata ima, ne mnogo, al u akademiji ih ima, al djaba kad nema ko da im prenese znanje, vecinom igraju kao i na ulici, na individualne vjestine..al to moze u nasim ligama, jel odu vani na turnir, dobiju po usima..to je nasa realnost.
Ja ne znam da li su nam propala djeca po ulici kafićima kompjuterima ili loše rade u podmlatku evo npr klubovi iz Mostara Sarajeva 4 kluba ako ima sve skupa 5 domaćih igrača evo glava
ovo je sve dogovoreno prije nego su potpisali ugovore,sad ide raskid pa obeštećenje i onda podijele lovu i svi zadovoljni,isto će biti i sa rožmanom i ibričićem
oh shit here we go again. #newera Dok je influenserica Mirvic ovdje, 3,4 mjesto nam je premija, uz vjerovatna brukanja u europi.
Daj Ismire ljudino odrijesi kesu za nekog stranog trenera. Ne moze bez dobrog autoriteta na klupi nista da imas ne znam ti kakve igrace. Kad se gradi ekipa prvo se ide od trenera. Kuca se gradi od temelja a ne od krova, a temelj ti je jak strucni stab.
Mirvic ne zna je li posao il dosao. Svako 6 mjeseci covjek mijenja sve od cistacice do direktora