Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Bošnjo dobri naivni svima verovao.. a najgore prošao!!!
Stvarno je Refik najgore prosao, istuce ga Boban pravo momacki.
Što napisa neko pametan ranije, trebalo je odavde razguliti čim je bravara noga zabolila.
@crkvenjak:Ma bogati? De nam sad Strucnjak to objasni natenane. Hajde i da je bilo kako ti lazes pardon kazes, ovo sto je danas je 1000.000 puta gore i ogroman lopovluk koji traje i dan danas.
Balkanische schweine
Boban je nacionalista - sovinista da ne kazem sta jos gore,kao sto je i Mihajlovic i nazalost mnogi drugi sportisti, mada bi sport i sportisti trebali biti nesto sasvim drugo.
Balkan je zaslzuio atomsku bombu bar jedno 3 doduse
tada su Vlasi tj Delije po običaju krili se iza milicije tadasnje koja je napadala Hrvate. a kasnije u ratu se krila iza zličinačke JNA..
Reče balinče poturčeni srpski škart.
'Kada tadašnja milicija nije reagovala, Bad Blue Boysi su probili ogradu na sjevernoj tribini i utrčali u teren kako bi se obračunali sa Delijama. Milicija je stala u zaštitu Delija ' moj boze
Godina 2071. Evo kako se pre 81 godine raspala Juga... KOGA TA-KI BOLI VIŠE, ŽIVITE ŽIVOT.
Druze, to je dio Nase historije! Ponavljat ce se to I za hiljadu godina ako nas do tad Bude, a bit ce ako bog da. Treba I mora se historija poznavati, za sjecanje na nase oceve, zbog nas samih a I za buduca pokoljenja.
Druze, to je dio nas, nase historije! Podsjecat cemo se i za hiljadu godina ako nas Bude, a bit ce ako bog da. Podjecat cemo se zbog nasih oceva, zbog nas samih i zarad buducih pokoljenja.
Opet Tuzlak mora da razvadja BANDE :) SF SN!
Kad se danas pogleda rezultat, da se Srbija proširila do Dubice, Kostajnice, takoreći nadomak Zagreba, pokazuje samo koliko je ta odluka odcijepiti se od zajedničke države sa Srbijom bila dobra odluka. Srbija ništa njima neprigovara da su napravili entničko čišćenje i slično, jer su uspjeli sa RSom proširiti srpski teritorij na zapad evrope. Da im krajnji cilj nije uspio nije ni važno.
Taj divni sport fudbal koji okuplja oko sebe narko dilere, kriminalce, ubice, nacionaliste, elem, krem drustva.
Nije ni spomenuto da je Arkan bio naoružan. To za slučaj ako ne uspiju provokacije, ispali metak u koga i eto stradalog "srpskog svata".
Srbi su rak zemaljske kugle..
Zvezda te godine uze titulu i kup, a dogodine Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup. Zabole nas za neodigranu utakmicu. A ovi luzeri su mogli samo sanjati titulu, a u Evropi nisu mogli da prođu prvo kolo.