Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt ne smiješ ga izvest ko da je Pele,
Dubok članak. Ipak, da se meni ovako kofrčio, ja bih ga ostavio u igri, nek mu prsne meniskus, pa nek ide u penziju na pecanje sa Nalbandijanom i Del Potrom...
Messici bi trebao jedan Ćiro da ga, kad se počne previše bunit' i kofrčit', pošalje u 3 lijepe i prizemlji ga istog momenta. Valjda je Pochettino trener i on odlučuje koga će uvesti ili izvesti iz igre, samo što je Messica u Barceloni navik'o da bude i trener, i direktor i predsjednik kluba.
Messi se uvijek drži za koljeno.
Da je Mesi imao probleme i bio zabrinut da bi signal ljudima na klupi da ga zamijene. Ovako izgleda malo naiva
Sa'ce se naljutit i ode u Besiktas
Mislio barsa da se vuće po terenu i potez jedan i to je to
Rekao sam Pocettino je dobar i obziran trener, arapi seru previse kao i sam Messi. Bolje je sacuvati za LP ali je svakako nece uzeti opet je arapu igrac bitniji od tima.
Kako moze trener koji nije osvojio nijedan trofej u karijeri biti dobar? Cak ni Francusku ligu sa PSG-om.
Tottenham je zivio od njega. Prosjecan klub igrao uvijek u vrhu. Danas ih deru, ko stigne.
Nista od lige prvaka,dzaba pare
Čuj protiv "Liona". Klub se zove Olimpik iz Liona a ne Lion. To je isti kad bi napisali da su igrali Mostar i Banjaluka (Velez i Borac).
A majke ti kažeš li i "Reala iz ..." ili samo Betis/Sociedad/, imaš Olimpik i iz Marseja, al ne kažeš Olimpik garant. Ni Milan nije samo Milan pa šta? Elem, da ne idem po svim ligama ikad sad, argument ti je odron.
Mora se znati ko kosi a ko vodu nosi inače nema tu sreće
Ma Messi je svoje odsvirao. Niko nije nikad bio bolji od Messija od prije koju godinu ali sumnjam da može kao Ronaldo gurati i dalje, naročito jer nije u Barceloni gdje se sve vrti oko njega, a ovaj je stariji i fizički u boljoj formi.
Ronaldo je toliko dobar da nece biti ni u TOP 3 za zlatnu loptu ove godine , a Messi je glavni favorit uz Lewu.
@fbUser1222727x95 Nedime sine Messi ako dobije još jednu zlatnu loptu ja mu od sebe kupujem još jednu na to 👍🙋‍♂️
Super