Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojik se događa na tom švrakinu hahaha pa nije li baš tu ona Krišto ili kako već se zove, na zadnjim izborima imala glasova ko Alija 1996
ROManija
U Svrakinom su prije rata Hrvati bili u velikom broju, ovo je vjerovatno neko u dijaspori. I dan danas su kuce sve gdje prolazi trolejbus u posjedu Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Forza italia
Romska populacija u dzep strpala putovnicu
Bruda otiso navijat po njemackoj
Švrakenvil
Nije Švrakino,,,nego naselje kolektivnog stanovanja Pavle Goranin
KOD KOMSIJA CRKLA KRAVA
juuuhhuuu
I sta je tu cudno???!!
Ja sam navijao da Hrvatska pobijedi ali realno je Dalic los trener koji je do sad imao puno srece (i prije ovog prvenstva vrhunske fudbalere u top formi).
Ko neki ljudi na švrakinom.. ccc
Podrska Hrvatskoj iz Sarajeva, hahahahaha =))))
Što mi znamo sami sebe ocrnit i ogadit, to nezna niko.
Hahahha vrh
U svrakinom zive hrvati, ne znam sta je cudno
u svrakinom je Perhan do Perhana
Bosnjaci izgubljeni u prostoru. Navijaju za susman sku
Cirkus Narcisa mi
mi Bosanci smo im stvorili naciju. Vojskom Kraljevstva Bosne upali u Ugarsku zgazili ih, oslobodili Kozane a Bosanac Hrvatinić Kotromanić postao kralj Ugarske, Dalmatie i Splita 1403. i sada Kozani nose prezime Bosanaca kao ime nacije. Svi govore bosanskim jezikom. 4 države okolne. Sve Bosanci, imenom, jezikom, kulturom i običajima.