Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav redakciji Klixa, cisto sugestija ide, ovaj Vas cijenjeni AI koji cisti komentare brise afrikate (ako znate sta su afrikati) na rijecima tako da pojedini komentari izgledaju besmisleno, ako mozete popravite to.
Slijede sve afrikati: , , , , .
Fakat ih obrisa!
Na silu zele da budu sto nisu.
bosanski katolici
....
HOP HOP HOPAAAAAAAAAAA HOCELSE KO MJENJAT ZA ZLATNOG RONALDAAAAA
1993-1994 bilo nesretno doba za obje drzave, ne ponovilo se. HR demokratska drzava u EU, uvazava nas kao susjede, tako da i nasi pogledi trebaju biti usmjereni ka Zapadu, a ne drugoj destruktivnoj strani, koja je zaglavila u proslosti
Sretno komsije. Ljubomoran sam, ali pozitivno na nacin kako volite svoju domovinu. Sve simpatije su usmjerene ka Vasoj repki, a usput poruka nasima sa dvojnim drzavljanstvom da vole HR, ali da takodje ne mrze BiH kao rodnu grudu. Sretno HR.
kako ovi nai manekeni nemaju zelje da budu na jednom ovakvom takmicenju
Livno hrvatski stolni grad!
Livno je u BiH, uvijek bilo i ostalo. Nije problem imati velike emocijebprwma HR, ali ne zaboravi ni rodnu BiH. Usput, ogromna vecina gradjama HR ima prema nama pozitovnu emociju, pa tako isto i mi prema HR.
Fuj pu
Viva La Espaa.... Vamanos Furia
Klix mjenjajte algoritam vi pojma nemate sta je izgovor mrnje.
S kim igra beejhaahahahaha
Sa mamom ti
Zivim u Berlinu, u junom dijelu.....ovdje je atmosfera kao da se ne igra evropsko nikako...apsolutno nita drugaije nije nego prije 15 dana toliko je njemcu stalo ...kontam kod nas bi gorila drava...fkt
Kakvi navijai iz Bosne dajte ljudi oni zalutali ovde
Tomislavgrad je opina u jugozapadnoj Bosni i Hercegovini. Dan Tomislavgrada je 8. srpnja