Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svjetski a nase 😀 . Sretno!
Legenda
Pojedini "Objektivni" navijaci Zelje su ga zvali kloc...vrsni poznavaoci fudbala..prognozeri. Skauti. 19 godina kasnije 400. Gol dade "kloc"..toliko o njima
Pazi.. to su naša "posla" i po nama svako ko igra u našoj ligi je kloc ili ne valja onoj stvari da igra negdje vani. Niko nije ni mogao slutiti kakvu će karijeru ostvariti. Nećemo mi Džeku imati više nikada.
Kloc i jablan
Legenda.Dzeko Svjetska Klasa.
Ni slutio nije kakva ga karijera ocekuje,JEDAN JEDINI DZEKSON💎
Džeko je majstor. Gledam ovu tekmu iz Beograda.I pomisli kako samo ovi kreeteni od grobara naslutis3 sebi tragediju i bol.Samo par dana prij3 ovog masakra su u dvorani protiv Real M. odglumili sahranu...Kako jezivo......
Kakve mi veze imamo sa Beogradom, pa se sutra proglasava Dan zalosti ?
Tacno. Srbija je susjedna drzava. Zao mi je sta se desilo tamo. Stasno je sta djeca odbjeglh roditelja , mozda ratnih zlocinaca cine tamo . Skorpioni iz srbije likvidiraju djecake 14,15,17 god iz Podrinja ,u srbiji iznamljuju video kasete I uzivaju. MARS BANDO CETNICKA .