Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su profesionalci,dva kontakta s loptom malo prostora,ako nisi na mjestu za 2 sek.primaš gol.Savršenstvo nogometne igre.
Realno Spanija je primila gol u 73-oj minuti. Dok ovi proslave prodju 2-3 minute i obicno je tada momentum na protivnickoj strani jos par minuta i eto ti 80-te minute. Vecina repki bi vodila racuna o svom golu i lagano se pripremali za produzetke ali ne i Spanija i tu su me odusevili skroz. Prava ekipa ljudi igraju lopte.
Španija, Portugal pa i Italija, najmrže reprezentacije.
Si si si los vamos a berlin
Da su igrali protiv Nigerije ovo bi bilo dosuđeno kao čist ofside.
Sreca pa ne osvojise..Koji su ovo maleri od igraca , nema igraca ispod 100 miliona, a najveci antifudbal igrali na Euru. Jedina pravda da Spanci osvoje
Zasluzena pobjeda Spanije. Od pocetka do kraja prvenstva bili su odlicni.Spanci danas dominiraju.Alcaraz i titula prvaka EP.
Kane baksuz znas da gubi tim gdje on igra
Nek su englezi zijanili da nas klix ne muči danima ko sa kraljicom.
Ali zamislite kakav je Kane maler na sta je on nagazio.
Spahi glas podrhtava
Englezi imaju total glupog trenera. Uostalom da idu po drugi gol, oni se povlace i cine spancima uslugu. U svakom slucaju, jedno dosadno EP. Previse 2-1, 1-2, nerjeseno, taktizirano.