Ovacije za Modrića
127

Pogledajte kako su dočekani Hrvati nakon ispadanja s Eura, poznato i koliko su ukupno zaradili

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nogometna reprezentacija Hrvatske sinoć je i zvanično eliminisana s Evropskog prvenstva, a već danas su se vratili u Zagreb gdje ih je dočekao manji broj navijača.

Selektor Zlatko Dalić i igrači vratili su se danas oko 13 sati u Hrvatsku. Njihov dolazak u Zagreb očekivao se oko 11:10, no zbog kašnjenja u polasku, sletjeli su s dva sata zakašnjenja.

U Njemačkoj su ostali Josip Stanišić, Marin Pongračić i Luka Sučić, koji su umjesto u Zagreb krenuli na put prema Minhenu.

Među prvima su iz aviona pred oko 300-tinjak navijača izašali Borna Sosa i Bruno Petković. Zaputili su se među njih i podijelili autograme.

Najveći pljesak i ovacije dobio je Luka Modrić. "Luka, Luka, Luka...", odjekivalo je aerodromom u Zagrebu čim se pojavio pred navijačima. Zaputio se prema njima, podijelio nekoliko autograma i strpljivo se fotografirao s njima.

Aplauze su koju sekundu kasnije dobili su i Joško Gvardiol i Zlatko Dalić, piše Index.hr.

Podsjetimo, prije remija s Italijom od 1:1, Hrvatska je remizirala i sa selekcijom Albanije (2:2), a u prvom kolu turnira ju je deklasirala Španija (3:0) i Euro su okončali sa samo dva osvojena boda.

Doživjela je Hrvatska tako bolan neuspjeh koji mnogi pripisuju istrošenosti ekipe koja je bila jedna od najstarijih na prvenstvu Starog kontinenta.

Inače, Hrvatska je za plasman na Euro dobio 9.25 miliona eura, a sa dva remija na Euru zaradili su i dodatni milion eura. Ukupno, Hrvati su inkasirali 10.25 miliona eura.