Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke! Ovako se bori za Bosnu i Hercegovinu. Ovo je doprinos da uskoro prvaka Bosne i Hercegovine gledamo direktno u Grupnoj fazi Evropskog takmičenja
ovako se bori za dres a ne ko naši iz SA predaju se prije početka utakmice
N e rise
Volio bih da ih Borac dobije ali kontam da ce proci kao FKS onda protiv Besiktasa u uzvratnoj utakmici.
Uporedbe radi: pogledajte kad je Željo gostovao na istom stadionu, prije par godina, pogledajte koliko je Manijaka bilo i uporedite sa ovim navijačama. Nemojte zaboraviti da su ovdje i Firma (kompletan Novi Sad) zajedno sa Banja Lukom. Hoću reći koliko su veći klubovi i Željo i Sarajevo od oba ova kluba kad de zajedno sastave (i Borac i Vojvodina). Mnogo veći klubovi sa mnogo više navijača širom BiH.
Najjači klub u BiH nakon Zrinjskog. Ostali nisu vrijedni spomena osim možda Širokog i Posušja.
Kakav ti je Luburić a?
Ja sam navijač Zrinjskog i bez obzira kako osvojili titulu ovde mogu reći da su prijatno iznenadili iako nisu imali neke protivnike...Ali mene kao što neko napisa fascinira šta se dešava sa sarajevskim sportom osim prazne prepotencije FK Sarajevo koji tonu sve dublje Zeljo jedva ostao Olimpik nestao rukomet košarka pravak Evrope nestao i Sparsi kopne...Šta se dešava u vas?
Ferencvaros ce pobijediti
Prvo skoci pa reci hop
Volio bi da Borac prodje, ali budu li igrali kao u Madjarskoj, siguran prolaz Madjara. Mogu golmanu zahvaliti na ovoj nuli veceras
Ne treba biti previše egzaltiran to su naši madžarski prijatelji.
hahaha .......... Egnatiju na penale dobili, Farsa ostrva jedva u produzecima. Nemojte se zanositi, vama su ekipe tipa Farska ostrva, Sloga Doboj, Malta i Gibraltar vrh.
Ne zelim da provociram,ali sta ste tacno vi Sarajlije napravili u posljednjih 20 godina,eto ja sam rodjen 2000 i kakav uspjeh imate nemoj molim te da mi pricas sta je bilo prije 40 50 godina,pa i Zvezda je 91 osvojila ligu sampiona pa sta bilo pa proslo.Ovo je ogroman uspjeh za ove uslove,svakako sa bivsih ex yu drzava jedine iole konkurentne ekipe su Dinamo i Zvezda ovo ostalo ako ko upadne u koje takmicenje dobro i jest.
Ne rise
Gube 0:2 lagano
Igrati u Evropi sa ovim hijeroglifima na ledjima je tragedija. Pa šta ne igrate u ruskoj ligi majka mu stara..