Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo titulom i kroz Ligu Prvaka možemo se docepati Konferencijie
Sretan povratak braci sa tribine!
Najveci domet ove ekipe je trece,cetvrto mjesto!
Puste želje
To svake godine se spominje haha
To svake godine se spominje haha
Vruca je glava.Volim te Saraj'vo.
vruća je i tvoja s t a r a
Vruca je i tvoja s e s t r a i k c e r k a
Hocete hocete......
Mirviću primjeti se da voliš klub ali jednostavno ne znaš šta radiš...
Sa ovom igrom maximum trece-cetvrto mjesto. Ono sto je najgore je podrska koja funkcionise po sistemu toplo-hladno. Ako izgube od Slobode npr vec sljedece kolo nema 1000 navijaca na Kosevu. To ko nije upratio i skontao onda je slijep.
slazem se za posjecenost na stadionu, ali sta ocekivati od ekipe koja je dobila trenera prie manje od mjesec dana. Prve tri utakmice su top odigrali, veceras manji pad koncentracije i kraj. Ekipa se moze boriti za titulu
Bez pravog napadaca, od titule samo snovi. Toliko prilika u dvije utakmice, bez ispaljenog metka.
SARAJEVO SIAMO NOI!
Bravo FK Sarajevo bili ste daleko bolji u obje utakmice, nažalost sreća i iskustvo na strani Sprtaka. Glavu gore premier liga počinje za vikend u trku po Titulu.