Tragedija za susjede
52

Pogledajte komični crtić o ispadanju Hrvatske: Junak Italije šeta, dok Modrić grize dres

D. P.
Foto: 442oons/Screenshot
Foto: 442oons/Screenshot
Sinoć je zvanično potvrđen oproštaj Hrvatske od Evropskog prvenstva, nakon što im se nisu poklopili rezultati u drugim utakmicama, a specijalizovana stranica 442oons priredila je interesantan animirani film o pravoj tragediji Vatrenih.

Hrvatska je odigrala odlično u većem dijelu utakmice protiv Italije i imala je sve u svojim rukama. No, izuzetno duga nadoknada i pad koncentracije u posljednjim trenucima utakmice rezultirao je poravnanjem za Italiju.

U posljednjem napadu utakmice Riccardo Calafiori se prošetao većim dijelom terena, asistirao za Mattiju Zaccagnija, a ofanzivac Lazija majstorski pogađa mrežu dotad nesavladivog Dominika Livakovića.

O pravoj tragediji hrvatske nogometne reprezentacije animirani film napravila je specijalizovana stranica 442oons, koja nas je toliko puta oduševila sjajnim i šaljivim prikazom svega onoga što se događa na nogometnim utakmicama.

Tako smo u najnovijem snimku vidjeli kako Luka Modrić grize dres, dok njegovi saigrači puštaju asistenta Riccarda Calafiorija da se šeta od svog do hrvatskog gola.

Zanimljiv detalj je i na kraju crtića jer su iz 442oonsa na komičan način reinkarnirali situaciju iz utakmice Serije A kada je ljubomorna Calafiorijeva djevojka prekinula intervju s atraktivnom novinarkom DAZN-a.