Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je razlika u tome što se Hercegovci raduju pobjedama Hrvatske ili mene koji se raduje pobjedama Španije!?
Mi smo i državljani Hrvatske, a tvoje veze sa španjolskom su nikakve . Jel' ti sad jasno ?
Samo se kod raduje tudjem neuspjehu vise nego svom uspjehu. Jos uvijek stojim iza toga da Putko treba da pritisne dugme
Zašto je to ilegalno se radovati ili tugovati za nečiji poraz ili pobjedu!? Fudbal je sport i svi različito reaguju na pobjede ili poraze! Ja sam recimo navijao za Italiju protiv Hrvatske i bio sam tužan što Italija nije pobjedila ali ne puno!
Jedinu jednu pobjedu Italija ima nad Hrvatskom i to kada je Hrvatska igrala pod NDH zastavom. U medjusobnom omjeru Hrvatska je 3 puta doba Italiju a ostalo sve neriješseno. Stvarno ne znam cemu se vesele. Sta bi bio da su ih pobijedili.
Sve reprezentacije sa prenapuVanim nacionalnim nabojem i neopravdanim i lažnim ponosom su otišle kući. Spomenuti ću tri: Hrvatska, Srbija, Albanija.
Može još jedna: Poljska.
Kreator ovoga mora da je jako poseban Intermezzo je interesantniji od ovoga
E moj Dino Pajo, cuj kaze stranica koja nas je mnogo puta odusevila. Ako te onakav glup video odusevi, zapitaj se dobro.
Ništa gluplje u životu nisam pogledao...
Idemo Slovenija da spasite obraz YU plemena!
Propalo je to plemce davno.