Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vicko je kreten² - to je rezime ukratko cijele press.
Držim fige da će Barbarez ukinuti šenlučenja na Ilidži prije utakmica, ali dabogda. Ako Spaha drži leđa Džeki koji odbija da se oprosti, teško će to ići.
Zaista nam treba trener bez iskustva da spasi reprezentaciju
Barbarez i Spahic zelje su ispunjene navijačima, dva velemajstora vazda u pobjedničkom duhu. Puni samopouzdanja i motivisani u svakom pogledu ka uspjehu. Preuzeli odgovornost od najlosije reprezentacije koja je ikad postojala.Mnogi vam vjeruju da će te barem malo obradivati pobjedama.Barem sa njima postoji nada u bolje sutra
Halo, ekipa je svaki put birala jednoglasno selektore! Pa, jasno je gdje je greška! Ta greška nije ispravljena, pa će se takvi rezultati ponoviti. Moj Barba, žalim slučaj!
Ne treba nama smjena selektora, nama treba smjena saveza.
Nikakve vizije, nikakvog plana, procesa od kojeg bi se pocelo. Sve stihija, zbrda-zdola, nista ni sa cim. Kao lokalni seoski klub, najnizeg ranga.
Neće ovaj sastav ni pola godine! Nije to do legenda fudbala, nije do njih bilo ni prije. Znamo do kaga je, do onih koji su ostali u foteljama iako nema rezultata. Barba i ekipa su im nažalost džokeri za hand.
Pa i to bi se moglo desiti ako menadžerčiċi budi skakutali oko repke i ovoj dvojici pukne film. Pitanje je koliko čvrsto Barba i Spaha mogu tržati stvari u svojim rukama.
Vico kralju svaka čast! Kakav god da si ali vidi se da iskreno voliš našu domovinu jednu jedinu. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Lijepo je Sergeja vidjeti, pa kako god! SRETNO LEGENDO!! I neka Spaha sluša tamo našeg Kapitena!!
seeeeee
Sretno Baraba legendo❤
Ovaj isto priča kao Dodo
Ako legende Barbarez i Spaha ne uspiju vratiti reprezentaciju iz mrtvih niko neće
Samo ne pričaj o regularnosti lige jer za 45 minuta počinje utakmica gdje je Željezničar pobjednik prije početka utakmice. Pobjednik kao najgori gost najboljoj ekipi ove polusezone.
Punac sredio.
Sada malo maslanja od Zeljkovića