Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL SE VLASNIK PORTALA DRUZI S MEMIJOM?
Sve sam utakmice pregledao i sasvim sam siguran da je Srbija najlošija repka na turniru.
Nemas ti pojma!Utakmica jedna od boljih ,Srbija bila pp svim statistikama bolja od Slovenije osim u pristrasnosti komšija .Posjed lopte 56% za Srbiju,šutevi na gol Srbija 15 Slovenija 10,korneri 9-4 za Srbiju,Slobodni udarci 13-8 za Srbiju .
danci su mnogo bolji od srbije
Od svih drzava ex yu samo Bosna i CG nisu primile gol na europskom, pametnom dosta....
nije ni Makedonija, a ni Kosovo :)
Raduju se ispadanju.
Dobra uzbudljiva utakmica.
Bosanac iz Bijeljine ih spašava, Bosanac iz Čipuljića im predsjednik, svi bosanskim jezikom govore, svi bosanska imena i prezimena imaju, a na semaforu umjesto Bosna 2 piše SRVILAGA-SMEDEREVO.
Mi smo Srbi tako da ...
kolika halabuka srbijanaca.. k'o da su pobjedili.. slovenci su bili bolji
Kako su bili bolji sta si ti gledao?Pogledaj malo statistiku:posjed lopte,suteve na gol,kornere itd i samp ce ti se reci ko je bio bolji,sad sta se tebi zbog pristrasnosti snilo to je nesto sasvim drugo.
Bosanac izvukao bod protiv Slovenije
Na kraju ipak treba reci zasluzeno, mada sa puno srece.
Valjda je jasno da je ovo Vuciceva diplomatska pobjeda za zelenim stolom
Ponos bosanski luka jovic!
Srbi su najsretnija momcad na ovom provenstvu niti jedne jedine akcije samo udari pa ako pride pride,onaj Milinkovic Savic koliko su ga navikali mislio sam da je zvjer a on nista zasluzeno je u elitnoj saudiskoj ligi..
Bravo Srbi. Jos ima sanse. Neki ce da placu sto Srbi izjednacise. Cestitke i RS.u
Kad su slovenci dali gol ovi sa klixa iskljucise server to nikad nisam vidio kad je Bosna igrala protiv Ukrajine dopustali su sve,ovaj portal srbijanski..
Z.a.b.i ga rodjeni Bijeljincanin Lukaa