Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke igracima i trenerima Borca.
"...and become the first Serb club to win an away game in Europe..."?!
Teško je ovo ovu knedlu ovima iz Sarajeva progutati. 30 godina im ona dva jada od kluba i Džumhur ne mogu predkvalifikacije proći i onda kad se sastanu ta dva kluba nazivaju ga Derby, naprave pompu, atmosferu. Ma čega Derbi??? Derbi klubova iz Kasabe koji ne mogu 30 godina pretkvalifikacije proći. Rahić da si slao, jednom bi se u 30 godina kvalifikovao.
Pričaš kao da je uvijek ovako lako bilo kvalifikovati se za neko evropsko takmičenje. Nikad nije bilo lakše, a pogotovo sa ovim novim formatom. Gdje su Borac i Zrinjski bili prije ovog formata? Vazda su i oni ispadali u prvom ili drugom kolu kvalifikacija. Sad kad je ovako lako kvalifikovati se biće tu i Sarajevo i Željo u narednih 10 godina sigurno.
Ne brukaj se ,kasabi ne smeta Borac nit Zrinjski, kasabi smetaju kerovi domaći koji lutaju Sarajevom i namještaju drugima.Borac inače nije loša ekipa ali znamo da bi Zrinjski ove godine igrao Evropu da nije namješteno !!! A zadnjih desetak godina Sarajevo je igralo Playoff jačih takmičenja kad vi niste mogli pobjediti ekipe sa Farskih!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najviše mi smeta, to uvijek i govorim, da je Borac najbolja ekipa u našoj ligi, i da im ne treba tendenciozno suđenje, jer bi u 90/100 slučajeva dobili utakmicu i bez pomoci sudija.
U opisu videa stoji da je Borac srbski klub, mogli su se preseliti u Srbiju i biti Borac iz Banata...
SVIDŽA MI SE OVA ZASTAVA DESNO OVA VARTA ZALUTALA
Je li iko cita naslov ovog Tweeta? Prvi SRPSKI klub da je pobijedio gostujucu utakmicu??
DUUUULLLLEEEEE SSSAAAVVVIIIIIĆĆĆĆ
Haman da im sudije nisu navlacile u PLBiH. Dosadasnji zasluzeni prvaci domace lige ispadali u pretkolima protiv albanskih i moldavskih klubova. Salim se, smijesno su postali prvaci, ali sad mi barem nije ni krivo.
Vikingur 7,ma kakva je ovo liga i ove ekipe...ne potcjenjujem pobjedu Borca,ali i UEFA postaje sve smijesnija,valjda sve u trci za zaradom...
Borac sledeću utakmicu igra na Islandu. S obzirom na pokazano ne bi trebao imati problem da dobije konobare i poštare. Proljeće se smiješi i dalje igranje bez opterećenja. Bez obzira ns sve podjele koje vladaju u državi, svi koji vole sport trebaju se radovati ovom uspjehu jer se diže koeficijent BiH lige i ostali će imati veće šanse u budućnosti da naprave sličan uspjeh.
hvala za promovisanje Bosne i Hercegovine na najvišem nivou.
Da je drzava normalna kao sto nije, cijela bi Bosna i Hercegovina bila sretna zbog ovog uspjeha i svima bi bilo drago. Ovako, ovi iz srpske govore ovo je pobjeda samo za srpsku, ovi iz federacije govore ovi nisu nasi, sve naopako.
Koja crna majstorija, centarsut slucajno uletio, e svasta
Little correction, the first bosnian club.
Serb club
Čitate li vi šta dijelite na portal? Ovo niste smjeli postaviti zbog ovog teksta makar jedini video gola bio.
Jel Gigovic sudio?