Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvoj fotografiji stopalo udara od zemlju, teziste citavog tijela je na lijevoj nozi, otuda i toliki misići...na drugoj fotografiji, obe noge su u vazduhu...mozda i nije u formi u kakvoj je bio, ali ove fotografije nisu relevantne...
Svaka čast
a kako to da desni m.quadriceps na prvoj slici, nije napet, ne obavlja funkciju za koju je zaduzen, vec hemstring muskulatura, noga je u zraku, pa svejedno but mu izgleda kao vrh alpi. mozes li to strucnjace objasnit?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispuho testosteron
Obicno se udebljas kad ne treniras.
Prestao sa ciklusom hemije, vjerovatno slabije i jede, ne trenira. Nista cudno.
Od grafenoqida nije garant. Suosjecamo sa Garethom.
Da nije fasovao stagod?
Tako je kad ne treniras
Hahahahah isto nasi bilderi,kad uzimaju hapu ko medvjedi cim presatnu ispusu ko dusica😛
Možda je prebolovao koronu. 😏
Mozda je u medjuvremenu obolio od misicne distrofije sto nije cudno za sportiste koji se stalno izlazu naporu te jedan vremenski dio ostave po strani trening. Bilo kako bilo vrhunske sportiste lako povrate stanje misica uz trening koji imaju.
Desilo mu se to da je lik gorštak koji je težak preko 100 miliona. Eto šta mu se desilo
Ovako se i meni desi kad zglajzam par dana
A sad ste me nasikerali,da necu moci ni spavati veceras...
Posti od dopinga
Na prvoj slici oslonac i sva tezina na lijevoj nozi, na drugoj apsolutno nije. Ova slika moze da prevari, sumnjam da su mu tek tako ispuhali misici :) Pogledajte list, koji je isti.