Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu naši pametnjakovici neće manekeni, balerine da igraju na blagom nevremenu. Poprilično cesta pojava da udari grom direktno u teren, ali hajde ti to haj vanu koji do podne mrzi sebe,a od podne sve ostale objasni.
Da se kod nas desi da onako procuri krov tokom nevremena, svi bi rekli da to "može samo kod nas", da "kod Švabe nema šanse da se tako nešto desi"...a da se takav propust desi Japancima, neko bi večeras izvršio harakiri
igro bi on meni za 100 miliona taman da cuskije padaju
Sad svi seru kako su igraci mekusci a da je nekog spuco grom srali bi sto nije odgodjeno
Iskreno ako su toliko plaćeni onda jebiga care to je tvoj rizik. Za toliku cijenu ja kao gledaoc ocekujem da rizikuješ. Šta onda svi igrači se povukli sakrili a navijače ko jebe, oni ne mogu biti spucani. Naravno opet nisu oni krivi što su tolike plate ali opet nije da neće ni odbiti.
Ti ocekujes da ce neko rizikovati umrijeti,jer eto ti si gledaoc i nemoj slucajno da je neko prekinuo utakmicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svabama dati organizaciju svih prvenstava. Imaju ljudi sve predispozicije.
Kako na stadionima nisu napravili krovove da spriječe ovakve stvari. Svakako su imali gotove stadione, samo su trebali uložiti novac u krovove i to je to.
Najjaci su ovi sto se pitaju sto ne igraju po ovakvom nevremenu.Kada je jako grmljavinsko nevrijeme i ja u gradu gledam da ne izlazim dok se malo ne smiri, a ako bas moram gledam da izbjegavam rizicna podrucja za udar munje,pogotovo drveca.
Klna Koševz ne bi niko pokiso
Njemci nadmocni, s grmljavinom i bez.
Prokisnjava krov i opet tu igraju, komedija
Bio je to mali pozdrav od boga Peruna.
Šta nas briga mi ni nemamo tribine
Dogodilo se na Euru 2012, ne sjećam se ko je igrao, isto bio prekid, jak udar groma prekinuo utakmicu
Allah is the greatest!
nide veze osjetljive curice nece da igraju fudbal po kisi evo na kraju kisica
Ti se vjerovatno sakrivaš ispod stola kad grmi, sad glumiš nekog junaka
Ride the lighetning
Da igra Srbija onda bi bio Ilija gromovnik..
slavna gromovska ekipa i nakon strahovitih udara groma je pobijedila rezultatom najjacu ekipu svijeta 0:3
Velika okupljanja u njemackoj stvaraju nepravilnosti na nebesima
Harp !!!
jeo te on
Eh sada su zle sile postigle veliki uspjeh time što su na par minuta prekinuli utakmicu. Godinama su pripremali ovu sabotažu.