Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al su zato igraci napravili svoj preformans za zaborav… igra rak za oci…
Pola pitarskog sjevera i istoka na temi Želje ,ipak si još velik
Onda je Sarajevo najvece u Evropi koliko ste optereceni sa njim.
Trebamo dovit, koja je dova dobra za ovajko loše fuzbaljere?
br 1 u državi
pa zar je manijacima normalna ovo situacija u klubu? ocito su i oni u talu ,cim sute. uz duzno postovanje al hz bi dosad frku pravile da su ovakvoj situaciji.
“The karine”
Jao opisa i gramatike dan te jebao!!
Svako 10 minuta nas novinar prijatno iznenadi gramatikom.Pokusavam dokuciti odakle je dosao u Sarajevo.
Ma nema šta,svjetski raritet 😂😂😂
Nekad sam i ja gubio glas od navijanja.Nasilje,mržnja,psovanje,vrijeđanje,prebijanje do smrti. Vremenom oguglaš I srce ti kameno postane.Ne znas zašto zivis.Volis i mrzis, prijateljujes i neprijateljujes u ime kluba.Gines za nesto od cega nikakve koristi nemas. Veki,Tica, Pičuga, Deba i drugi. Fuj! Danas sam sretan covjek. Uspjesan. Moj savjet svim navijacima je da ostave ovo. Da dodju u dzamiju.Tu cete naci prave prijatelje koji ce biti uz vas bez ikakvog interesa
hahhaha pa pola juga ti i jesu lažni dzamijaši i narko dileri
Zaostali navijači. ko još pali baklje. samo u zemlji gdje u TC i restoranu je dozvoljeno pušenje.
Dokle glorifikovanje i pridavanje paznje huliganima koji svojim ponasanjem krse zakon, uznemiravaju istinske navijace koji zbog njih vlastitu djecu ne zele dovest na stadion i jos stete klubu u koji se lafo kunu? Bolesno.
je.o ja tebi mater
Ako su mislili na to, koliko mogu tolerisati i trpiti ove imitacije od igrača, onda su u pravu...zaista su svjetski raritet!
Jedini sadrzaj je gol gruzijca! Pozdrav iz Mostara. MUSVDG
Bilo je nestvarno, svaka cast na organizaciji
Sto se tice bh lige (citaj tragikomedija od fudbala) i navijaca, na prvom mjestu su Manijaci pa ... na stotine praznih mjesta, a onda mogu da se guraju ostali za tamo neko 364. postolje. Bice Zeljo tamo gdje i pripada. Taj NAŠ stogodisnjak ima dusu. 💙💙💙
Moj se Željo lagano priprema za prvu federalnu ligu