Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Sloveniji .Miljama su od nas u svemu ,od države ,sporta ,načina života,ekologije a sad i nogometa u čemu su nam mogli samo čistiti cipele. Mi smo postali lijeni a djeca su nam debela i na telefonima .
Igrali dva svjetska i sada dva evropska prvenstva, njihovi klubovi igrali grupnu fazu LŠ... kako su to tačno "mogli čistiti cipele"?
pitaj se do koga je
svaka cast Sloveniji,u svakom pogledu su ispred Balkana jedno 100 godina pa sad i u nogometu postaju...
Luzerski mentalitet
Slovenci su igrali dosadan fudbal i s pravom su izgubili.
Nista nije tragicno, ovo je uspjeh za historiju i ponos male drzave. Tako se igra za drzavni grb.
Slovenci pokazali zajednistvo i kako se igra i gine i za voljeni tim. Igrali su na najjacu kartu, ali ovaj put nije uspjelo, obzirom na iskustvo portugalskih igraca, a i cinjenicu da im je Ronaldo preuzimajucu ponovnu odgovornost za izvodjenje penala dao dodatnu snagu. I pored svega fer utakmica, za pamcenje, respect.
Prokockali sve sanse i zicere , sad kuci mogu ! Treneru kapa do poda !
Odigrali dobro kao kolektiv, pozrtvovanost, borbenost, trka, ali fali tu tehnicke potkovanosti. Sutas penal na metar od golmana, to svaki golman vadi, Bruno po zemlji tangira stativu.
Ako je Portugal dosao dotle da se penalima odlucuje hove li dalje ili ne , onda su bez veze . Zasto , ako su neka sila , nisu strpali pet komada u prvih pola sata....Slovenija moralni pobjednik .
Šeško je morao ono zabit, tu se pokazuje klasa
Zašto Slovenija, Slovačka ili Gruzija nisu imale sreću kao Hrvatska. Zato je da bi imao sreću trebaš imati igru.
Hrvatska kad je bila druga na Euru dobila je u grupi Argentinu, Nigeriju i Island, na penale Dansku i Rusiju i Engleze u polufinale. To je za one koji kažu da smo bez pobjede došli u finale
Hvala na podatku da su Argentina i Nigerija evropske zemlje :)
Vise ne tragicno sto ovo kacite 12h nakon utakmice. Slovenci najbolja repka u komsiluku, red rad i disciina.Pobjedio iskustvo.. Vidio se taj strah u ocima i ogromna odgovornost. Nije isto pucati Ronaldu penal i nekom amateru iz Maribora. Svaka cast svakako, nasi se imaju itekako na koga ugledati.
Najbolja repka a meča nisu dobili na Euru.
Nakon Eura vraćaju se u svoju dimenziju kao Vels došao 2016. do polufinala
i to su ih cak solidno pucali, svaka cast golmanu