Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovaj novi dokaz potvrđuje verziju seksualnog napada". Kako potvrđuje? Zašto se odmah implicira da jeste kriv? Pominje li iko više video gdje se vidi da ona odlazi nakon njega u wc? Pominje li iko više video gdje on nju vuče za ruku do wc-a? Koji od ta dva videa postoji a koji ne?
Treba li se smijati il plakati za tim idiotom,silovateljem
Imas silne milione,imas slavu i popularnost,imas zenu i djecu,zdravlje te sluzi dobro.I ti pored svega toga ides po nekim klubovima i glupiras se,hoces da maznes neku fufu,koju je je.ava.. ko zna koliko.Umjesto da uzivas ko normalan covjek sa porodicom negdje.Kad Bog dadne budali nesto sto nezasluzije
@amir92 e moj Amir aga takve kao što je on šejtan za ruku vodi
U prdekanu ga zatvorit s nekim gejevima da mu razore anus !