Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blijedo i mlako. Bez želje ikakve.
treba nam vise golmana ko begovic al u khurcu
Opet puno bolje nego 4 1 od portugala a viceprvaci svijeta ste.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Uz ovakvog Adisa i Elvira Baljica necemo moci nikog pobijedit.
Ne merete dobit Poljake, kakvi god da su.Poljaci protiv islamskih repki igraju sa 200%.Poljaci su istinski bedem krscanstva i Europe.Uz Hrvate.Obranili su krscanstvo kod Beca.
Čivić je čist promašaj u reprezentaciji. Njega zvati samo kada su neke revijalne utakmice u pitanju.
Izgubili jesmo ali smo vidjeli da ima materijala u ovim momcima , protiv Irske će to biti drugačije skroz 💪🇧🇦👊
Glavu gore braćo Bosanci i Hercegovci, večeras će Francuzi napunit Hrvate, pa će bit razloga za veselje 😂😂😂
Ne mozes protiv Italije odigrati odlicnu utakmicu i remizirati, pa onda sa poljacima zamjeniti 7-8 igraca iz prve postave i nesto eksperimentisati, Bajevicu ne mozes tako raditi i tacka!!!
Uvijek ista priča. Bosno je to neće da igra a da mu žestoko ne platis hahaha sad ce pljuvacina po selektoru
Ljudi moji ,ovdje se vidi jasno ko dan da Bajeviceve namjere nisu casne i da im je cilj ,da se reprezentacija BIH gurne medu zemlje treceg ranga i ovim cinom napada se vec duze vrijeme jedino sto je funkcionisalo koliko toliko.I sa tim cinom hoce da dokaze da BIH ne postoji.Crni Bajevicu pa pobogu sta radis ovo ,narod je zeljan pozitive i pozitvnih desavanja u ovoj nasoj napacenoj BIH.
Uvjek isti scenario, izgubljena utakmica uvjek neko kriv uvhek neko preuzima odgovornost, na terenu greske nema inicijative za igru a puna in usta BOSNE, nikad vise necu gledat ni jednu utakmicu reprezentacije.
da je u obje utakmice igrao s najjačim sastavom a ne ovako kombinovanim, pobijedili bi obje. Eksperimenti se ne isplate uvijek
A jesu se sasrali poslje italie 🇮🇹 pobjedice sve 😃😃😃
Cim reprezentacija odigra jednu, dvije dobre utakmice, odmah se sjate pijavice iz saveza i menadzeri da pokusaju prodati par igraca.Veceras im nije bilo dovoljno da ubace jednog, dvojicu, nego im zinula gu_ica, pa ubacili sest, sedam igraca, spremnih za prodaju.Moj Bajevicu, ako nemas procenat od toga,i dozvoljavas da ti Begic i menadzeri sastavljaju tim, onda si dzaba krecio.
I kad mi neko kaze nemoj pljuvati. Ccc
...volođine čuke, šiber u pol cijene, Papa Wojtyla i ja...
Traži se djevojka viđena ispred BBI centra. Imala je brkove, metar I po I jedno 200 kg.
Šta smo naučili iz ove dvije utakmice? Ništa što ranije nismo znali. Da možemo igrati sa Italijom kad imaju slabiji dan, a iz druge utakmice da smo još uvijek tarabe u odbrani kad su u pitanju visoke lopte. Stoperski par izgleda još nemamo, a sljedeća utakmica je ona za pravo.
Još desetak igrača bi mogli zvati, koji su vjerovatno bolji od ovih pozvanih: Đurić, Kodro, Prevljak, Duljević, Memišević, Đumić, Menalo,Todorović, Sarić, pa čak i Hajrović.
@rephercegbosna1 Tarabe bi se moglo promjeniti što se tice odbrane na širi balkanski prostor. Kako je Hrvatska igrala protiv Portugala to je tek tragedija.
Lipo san vam napisa da vam je 2.85 na Poljsku ,poklon tečaj bija za uzeti.