Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav debilan članak? Čuj očekivali da će dobiti azil. Pa šta trebaju ovi fudbaleri, da hodaju po svijetu i sređuju azile i diplomatske pasoše porodicama koje ništa ne rade u životu. Kad krene neka propaganda, samo im stavljaju mete na čelo.
Messi vrlo često pokaže da je veliki humanist, a ovaj će put, kako je objavio sirijski portal FM Sirija, platiti troškove liječenja za 1500 ranjene djece koja su stradala u 11-mjesečnim sukobima u Siriji između režimskih i oporbenih snaga. Messijev potez nema nikakvu političku pozadinu nego je isključivo ljudski jer Messi nije rekao kojoj će djeci financirati liječenje, nego da će pomoći najteže ranjenoj djeci da odu na liječenje u najbolje bolnice Europe i SAD-a.
@fbUser1222727x95 ahahaaaaaa ma tako je legendo to nam daj malo prave istine
sta treba da uradi jbt, navuko mali kesu na sebe i sad ovaj treba da ga zato odvede u Spaniju ?
Ovo je primjer za poslovicu "primi sirotu na svoju sramotu"... ili, kao ono kad su proglasili da je u Sarajevu rodjen 6-milijarditi stanovnik Zemlje, pa porodica u ime tih zasluga vise puta trazila pomoc od drzave
Zašto je to obaveza Messija da ti sredi odlazak u Španiju?
A bio dužan nešto uraditi?
Koja glupost, niko nikome nije nista duzan....
Š u pi&ku materinu
Niko nikome nije duzan da daje novac koji je zaradio. Ne podrzavam ovolike plate sportista ali, oni ih zarade. Nisu vala duzni da dijele na sve strane.....
Messi je obicno uobrazeno govno.
i ovi samo cekaju na sadaku ko bahlijanderi.
@UkaoUstasa ti, kako kazes bahlijanderi, ovdje gdje ja zivim zive sasvim normalno, zaradjuju i pomazu kome treba. A tvoje ustase samo gledaju kako ce se odakle ogrebati od drzave, samo nekakve geldove ganjaju za koje ni ljudi koji su rodjeni tu nisu znali da postoje. Zato oni sve znaju, samo ne znaju otici i zaraditi sebi za zivota.
moji su najsposobniji i najpoduzetniji. mi nismo sadakasi. sreca ne zivis u bihacu. napravili ste od rezervata mini afganistan i opet trazite da vam neko pomogne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Problem ovakvih slucajeva je sto bi sirotinja voljela da im dodje neko i sredi sve njihove probleme u zivotu. Da im kupi kucu, poplaca racune, sredi azil... Opet ni Mesi nije trebao korisiti djecaka u reklamne svrhe ako nije mislio bar djecaku pomoci. Najbolje je pogledati dokumentarac pa izvuci zakljucak.
Evo i ja cu obuci dres Müller-a i prosipati pricu da dobijem azil u Njemackoj
Kao da je nekome nesto duzan.
Ovi su za one emisije ispuni mi želju gdje svi cmizdre a svakome oko kuće makar dunum neobrađene zemlje i cigara u ustima. Da i svi imaju diskus herniju i zato ne mogu raditi.
otkud azil u Spaniji u ovoj prici?
E cuj Messi im kriv sto im nije pomogao da dobiju azil i sto su dobili prijetnje. Pariziti neki ocigledno.
Ja šuplje priče, htjeli su da se preko malca ispale u Španiju!