Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca sreca u ovom svemu je da se nismo plasirali. Vec vidim naslove: Portugal:BiH 7:0, Spanija:BiH 8:1, Njemacka:BiH 9:1.... itd.
znaci Turci ,Hrvati i Srbi kuci ista krv ista sudbina !
@sarbon, a Mujo gleda i čeka da BiH osvoji EP.
To se i vidi i po hrani, gdje su god Turci bili tu nema sosova, sve je nekako suvo
Znaci osramotili se ko niko, nekad je bolje i ne ucestvovati.
sto niste stavili naslov, portugal razbuco, portugal podero....to je vas nivo novinarstva
I jest ih razbio
Quote: Turkeys coach have watch like Darvil was presented as a heated speech on this portal! Writing on Bosnian language! Area you kidding me?
novinaru H.Halvadzija nije mi jasno koristis izraz ""razbio"" ispade da je ta ekipa karikiram staklena ili zemljana pa je razbijena postoji li neki drugi """sportski fudbalski izraz"""
Je li zvao Erdogan igrače nakon utakmice, zna li se šta
Turska pokradena, bila su 2 stopostotna penala za Tursku, prvo poluvrijeme je bilo izjednaceno oba gola Portugala nakon faula na Turskim igracima, dok je drugo bila apsolutna dominacija Turske, treci gol Portugala cisti opsajd ni VAR nisu gledali, nadam se ce Uefa da reagira nakon ove skandalozne utakmice u kojoj je glavnu ulogu imo Njemacki arbitar.
Portugal je zasluzeno pobijedio. Drugi gol je bas bio nepotreban. Otezao je situaciju za Tursku. Oni trebaju da se sa cesima mjere.
Kad Bosna igra? Je li sutra igra?
Portugal je bolji ,ali sudija je "sjebo " utakmicu . 2 cista penala nije dosudijo za TR . Da je odradijo cisto sudjenje,tok repke bio bih drugaciji.
Kisela malo jaca od turske
Raspala se ko jablanicka janjetina
Samo deri ipak je nogomet na zapadu
Maše li se po kasabi crvenim zastavama? Pitam za jarane Ivana i Dušana.
i Ivan i Ivek i Dušan su bosanska imena stara 3000 godina, od bosanskih riječi ''iver'' i ''duša''. Rimljani su bukvalno kopirali u 4. vijeku našeg bosanskog ilirskog Ivana Krstitelja, kad smo ih naučili da od ivera prave alat KRST i KRUG, i njime mjere veličinu Sunca i prate dolazak zime, mislili smo da na Suncu živi Bog, nismo znali šta je gravitacija i da se 25.12. Zemlja vraća ka Suncu (uskrsnuće), poveća nakon što 3 dana bude iste veličine. KRiST je metafora.
a nek su jih poklopili