Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porucujem navijacima i BHF da protiv Portugala ponesu plišane medvjede i da se prekine utakmica na 5 minuta kada ubace sve igracke na teren. To ce biti za svu ubijenu djecu na Bliskom Istoku poruka za citav svijet. RONALDO dolazi u BiH i svi mediji ce to objaviti. Poruka `` Don`t Kill the Children`` ...... Fudbal je sada nebitan.
15.10.2013 - 15.10.2023 .... Prije 10 godina smo u Kaunasu izborili plasman u Brazil ..... Dragi Klix-u nemojte zaboraviti 3 NASA MOMKA KOJA SU TU NOC POGINULI ZA NASU REPREZENTACIJU !!!!!!!
To se planira s organizatorima utakmice, a ne na klixu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta je s ovom utegnutom crnkom šta ona glumi ne jb vas ljudi ni 2 % samo se blamirate. Oni takve ne registruju
Mi trebamo da kličemo i veličamo ljude kao što je Atif Dudaković, Ilija Jurišić, pokojni Jovan Divjak...
Smiješno i očajno, u najmanju ruku. Postoje mnogo bitnije osobe koje u životu zapostavljamo, a za Ronalda kojeg se kroz zatamnjena stakla ne može ni vidjeti (bilo bi smiješno da nikako nije unutra a jadnici se raduju i biju za prve redove), spremni smo doći iz svih dijelova zemlje...
Ja novinara i guzice gdje su vam slike fubalera zar ih niste unutra trebali docekati i fotografisati
Mogli su komotno staviti za sutra neradni dan kakva se hampa digla zbog njih
2-3 razlike za portugal, mi izgubimo od luxemburga i nikad losijeg islanda i hocemo da dobijemo portugala, koji je duplo bolji od onog koji nam je uvalio peticu u Lisabonu.
Ronaldo se snalazi bolje po Zenici nego ja.
Dok cionisti ubijaju djecu,mi se radujemo utakmici.Kako onaj rece "dajde im hljeba i cirkusa i niko neće revoltirati"Jesmo ovce🤦
Pa druze sta mi sad trebamo tugovati kao da nas ubijaju, zao mi je naroda ali necemo sad proglasiti vanredno stanje zbog toga
Kad ga vidi onaj gradonacelnik Zenica “Al me Ronaldira” i upozna covjeka,koji je dizao reputaciju Realu u KPZ,tvrdnjama da se Zenica izgradila ko Real Madrid je velika stvar.
ronaldo igra za saudijce pichkice koje ne smiju nista izraelu i sad ga bosnjo velikodusno docekuje
Pustite Ronalda, ko je ova crnka što zaustavlja bus?
gooUser1693513569, bolje gledati i nju nego Ronalda :D
Veci njihov avion od naseg aerodroma
nas uvijek prati peh sa ovim portugalom, nemamo mi sta vise traziti sa takvom repkom kakva je trenutno, nije to stvar do trenera nego do igraca.. a trenir niti jedan nije dobio sansu da se zagrije, cilj je valjda bio dovesti ovog sadasnjeg kako bi rasturio i ono malo repke sto imamo i kako bi se pare pokrale
citav se zivot zagrijavaju sta se imaju zagrijavat vise
Bolje objavite zasto je u bingu velikom u vogosci poskupilo sve za 50% a nesto i za 100%. Sta je razlog pljacke naroda ? Somun 150 km,sta zbog rata na bliskom istoku? A gorivo je pojeftinilo sea je sa marzom koga vi lazete!
Drzava BOSNA
ALO KAKAV RONALDO, POJAS GAZE SARAJEVO... NATO JE PAO. U CG SU DALI RUSIMA NATO KOMANDU. GOTOVO JE. NAVODNO JE RS I CG DATA VUČIĆU OD BIDENA. I ŠTA SAD.