Doživio nezgodu
0

Posjekotine na licu nogometaša Engleske iznenadile saigrače, pao je s bicikla

N. M.
Foto: Facebook/England football team
Foto: Facebook/England football team
Nogometni reprezentativac Engleske Anthony Gordon doživio je nezgodu na Evropskom prvenstvu, pošto je tokom vožnje bicikla oko kampa Gordog Albiona pao s bicikla.

Odala je krilnog napadača Newcastlea posjekotina na bradi, a imao ih je nekoliko manjih i po rukama i nosu, što govori da pad nije bio nimalo bezazlen.

Inače, u srijedu je većina nogometaša Engleske odmarala, a trenirali su oni koji nisu imali značajniju minutažu u meču protiv Slovenije (0:0).

Declan Rice i Kieran Trippier radili su prema vlastitim individualnim programima treninga dok Phil Foden nije bio prisutan jer je obio odobrenje da otputuje kući, a razlog je što se njegova supruga porodila.

Selekcija Engleske je smještena u Spa&Golf resortu Weimarer u Blankenhainu u Njemačkoj, gdje se sprema za sve utakmice pa tako i za onu narednu protiv Slovačke.

Duel Engleske i Slovačke u osmini finala Eura na rasporedu je u nedjelju od 18 sati, a ne očekuje se da će pomenuta povreda Gordona spriječiti da nastupi ukoliko Southgate bude računao na njega.